Buitencategorie

BDT 2022

Op 19 mei 2022 organiseerde TTV Reeuwijk weer het gezellige en sportieve Bedrijven Dubbel Toernooi.

Door corona was het twee jaar niet gelukt om dit toernooi te organiseren. Maar het kon en mocht weer! De gebroeders Voordouw wonnen voor het bedrijf YourWorkout in de finale van VOF de Bouw. Een mooie avond!

Clubkampioenen 2022 dubbel

Aansluitend aan de enkelspel kampioenschappen wordt tegenwoordig ook in het dubbelspel de kampioenscompetitie aangegaan.

In deze editie waren Cees en Norbert samen uitstekend op dreef. Zij wonnen verdiend de titel voor 2022.

Clubkampioenen dubbelspel 2022 Norbert (l) en Cees (r)

Martin winnaar Tourpoel “Buitencategorie” Nadat eerder Jan en Jeroen als eerste “Parijs” waren binnengereden, kon in 2022 Martin als winnaar gehuldigd worden. Chapeau Martin!

Clubkampioenschappen 2021 (uitgesteld tot in 2022)

Club-Kampioenspoule

In deze poule speelden 10 kandidaten in 45 wedstrijden om de uiteindelijke kampioen te bepalen. De grote vraag die iedereen zich stelde: wordt André opnieuw kampioen? Hij behoorde tot de favorieten, net als Dennis en Gerard O. De einduitslag:

1e en Clubkampioen enkelpel 2021 Gerard O

2e André

3e Dennis

Clubkampioen Enkelspel 2022 Gerard O.

Lagere teams

26 deelnemers, twee wedstrijddagen, twee poules, 100 gespeelde wedstrijden: één clubkampioen. Zo kan het kort samengevat worden. In de poules werd zwaar strijd geleverd, waarna de beste twee per poule naar de kruisfinale gingen. Deze leverden uiteindelijk de volgende eindstand bij de lagere teams af:  1e en kampioen Leendert-Jan, 2e Jaap, 3e Karin en 4e Arnold.