Buitencategorie

BDT 2022

Op 19 mei 2022 organiseert TTV Reeuwijk weer het gezellige en sportieve Bedrijven Dubbel Toernooi.

Door corona is het twee jaar niet gelukt om dit toernooi te organiseren. Maar het kan en mag weer! Dussss… we starten met 10 teams van 2 spelers. Slechts één van de twee mag lid zijn van een tafeltennisvereniging. In poules worden wedstrijden van 2 games gespeeld. Na de poulefase gaan de besten door naar de kruisfinales en de finale.

Kerstballentoernooi

Clubkampioenschappen TTV Reeuwijk

Op donderdag 10 december 2019 werden in de sportzaal aan de Overtoom de Clubkampioenschappen enkelspel van Tafeltennisvereniging Reeuwijk gehouden. Algemeen clubkampioen 2018, André van der Laan, verdedigde met succes zijn titel tegen Cees Voordouw.

De TTVR-leden waren ingedeeld afhankelijk van de competitieklasse waar ze in uitkomen. Zo streden 2e en 3e klassers tegen elkaar. De 4e klassers en 5e klassers waren ook bij elkaar ingedeeld. Tot besluit speelden de 6e klassers tegen elkaar. Deze opzet stond weer garant voor sportieve ontmoetingen.

De finale voor hét clubkampioenschap was dezelfde als vorig jaar. Ook nu trok André aan het langste eind en mocht de wisselbeker meenemen. Hij kwam met 2-0 in games voor. Cees kwam daarna goed terug maar kon er net geen 5e game uit halen en eindigde als eervol tweede.

2e/3e klasse      4e/5e klasse     6e klasse

1. André L.         1. Johan            1. Theo B.

2. Cees              2. Bas                2. Gerard

3. Marco             3. Jan P            3. Dick

Gehaktballentoernooi 2019

20 enthousiaste lekkerbekken stonden aan de start van het tweede GehaktballenToernooi van TTV Reeuwijk. Een aantal van hen deed ook mee aan de tweede competitie van deze avond, de strijd om de beste gehaktbal.

Uiteindelijk bleek de gehaktbal van Marco als beste uit de bus te komen…. Maar Marco was sowieso goed op dreef, want ook in de finale van het “verkeerde hand toernooi” bleek hij te sterk voor Cees door met 33-25 te winnen.

Al met al weer een toernooi dat letterlijk bij iedereen in goede smaak viel!