Buitencategorie

Laddercompetitie in 2022 weer van start

Wedstrijdleider Theo V is van plan om in 2022 weer een Laddercompetitie op te zetten. Het reglement kunnen jullie hier zien.

Veel plezier weer op de ladder !

Cees Voordouw Zuid Hollands Kampioen enkelspel, en na spannende finale samen Marco Broer ook ZHK dubbelspel.

“Laten we eens meedoen aan de Zuid-Hollandse kampioenschappen”,  stelde Cees doodleuk voor…. en volgens André is de rest geschiedenis. En zo is het ook. Een prachtige dag voor TTV Reeuwijjk na een Reeuwijkse finale in het dubbelspel met Cees en Marco tegen André en Dennis… en ook nog eens winst voor Cees in het enkelspel !

En dan vergeten we haast nog de prima prestaties van Jeroen en Ard, die zich uitstekend verweerden.

Ladderfinale prooi voor André

Tijdens het kerstballentoernooi werd ook de finale in de Laddercompetitie afgewikkeld. Onder toeziend oog van scheidsrechter en organisator Theo vochten Jan P en André op het scherpst van de snede. Dat Jan inmiddels in drie opeenvolgende finales acte de présence heeft gegeven was hem aan te zien. Geen spoortje van zenuwen meer en zijn spel was dan ook uitstekend. André werd meermaals verrast. Toch was het onze clubkampioen die met gedegen spel met 3-0 zegevierde. Ladderkampioen 2019: André van der Laan.

Kerstballentoernooi

Tafeltennis bedrijven-dubbeltoernooi TTV Reeuwijk

Tafeltennisvereniging Reeuwijk organiseert op donderdag 14 mei 2020 het sportieve en zeer gezellige bedrijvendubbeltoernooi. Twintig teams, verdeeld in poules, halve finales en een echte finale. Een toernooi met gezelligheid én prima tafeltennis!

Al sinds jaar en dag vindt in mei dit toernooi plaats, waarbij teams van 2 personen tafeltennissen in wedstrijden van telkens 8 minuten. Om het naast sportief ook gezellig te houden mag een team maar 1 spelend lid van een tafeltennisvereniging hebben.

Op 7 mei 2020 kunnen deelnemende teams een avondje komen oefenen om weer aan elkaar te wennen of gewoon, om de slag weer te pakken te krijgen. Op deze avond wordt ook via loting de poule-indeling gemaakt. Het speelniveau varieert van campingniveau tot zeer goed. Er zijn tafeltennisbats aanwezig, maar je mag natuurlijk met je eigen materiaal spelen.

Inschrijving staat open tot en met 22 april 2020. Ook dit jaar kunnen maximaal 20 teams ingeschreven worden, waarbij moment van inschrijving bepalend is. Want vol is vol. Inschrijfkosten bedragen slechts € 7,– .

Dus lijkt het je leuk om samen met je collega (maar met je vrouw of buurman mag natuurlijk ook) te tafeltennissen, geef je dan snel op !

Clubkampioenschappen TTV Reeuwijk

Op donderdag 10 december werden in de sportzaal aan de Overtoom de Clubkampioenschappen enkelspel van Tafeltennisvereniging Reeuwijk gehouden. Algemeen clubkampioen 2018, André van der Laan, verdedigde met succes zijn titel tegen Cees Voordouw.

De TTVR-leden waren ingedeeld afhankelijk van de competitieklasse waar ze in uitkomen. Zo streden 2e en 3e klassers tegen elkaar. De 4e klassers en 5e klassers waren ook bij elkaar ingedeeld. Tot besluit speelden de 6e klassers tegen elkaar. Deze opzet stond weer garant voor sportieve ontmoetingen.

De finale voor hét clubkampioenschap was dezelfde als vorig jaar. Ook nu trok André aan het langste eind en mocht de wisselbeker meenemen. Hij kwam met 2-0 in games voor. Cees kwam daarna goed terug maar kon er net geen 5e game uit halen en eindigde als eervol tweede.

2e/3e klasse      4e/5e klasse     6e klasse

1. André L.         1. Johan            1. Theo B.

2. Cees              2. Bas                2. Gerard

3. Marco             3. Jan P            3. Dick

Gehaktballentroernooi 2019

20 enthousiaste lekkerbekken stonden aan de start van het tweede GehaktballenToernooi van TTV Reeuwijk. Een aantal van hen deed ook mee aan de tweede competitie van deze avond, de strijd om de beste gehaktbal.

Klik op de foto voor het Insta-verslag

Uiteindelijk bleek de gehaktbal van Marco als beste uit de bus te komen…. Maar Marco was sowieso goed op dreef, want ook in de finale van het “verkeerde hand toernooi” bleek hij te sterk voor Cees door met 33-25 te winnen.

Al met al weer een toernooi dat letterlijk bij iedereen in goede smaak viel!