Lid worden

Spelen en trainen bij TTV Reeuwijk

De dinsdag- en donderdagavond (20.00 tot 23.00 uur) zijn de vaste competitie-avond voor de thuis spelende teams van TTV Reeuwijk. Doorgaans zijn er die avond 3 (soms 4) tafels in gebruik voor de competitie. 1 of 2 tafels zijn beschikbaar voor hen die willen trainen. Of voor hen die recreatief willen spelen.

TTV Reeuwijk organiseert op een aantal dinsdagen per competitie speciale avonden waarop spelers uit onze hoogste teams de training verzorgen. Vooraf kun je specifiek optekenen wat je graag zou willen leren of zou willen verbeteren. Net die ene service of toch liever sidespin… het wordt je graag voorgedaan en geleerd.

Voor informatie over de vereniging:

Dennis Cornelisse

Telefoon 06-51183262
E-mail: cornelisse.dennis@gmail.com

Lidmaatschap en contributie

Tafeltennis in Reeuwijk: wij van de TTVR blijven er enthousiast over. Een leuke sport waar sportiviteit (van recreatie tot bloedfanatiek) en gezelligheid altijd hand in hand gaan. Met een ruime speelzaal, een gezellige bar, een clubblad en vooral: leden die de sport en de club een warm hart toedragen. Maak eens écht kennis met onze club en kom gewoon eens kijken.

En wil je graag eens meespelen? Dat kan natuurlijk ook. We hebben batjes liggen voor als je het gratis eens wilt proberen. Lid worden is eenvoudiger dan je denkt. Als je op een speelavond bij ons binnen bent is er altijd iemand van het bestuur benaderbaar. En natuurlijk kun je altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen met de secretaris van de vereniging.

Bar gezellig ! Tussen de wedstrijden door kan er wat gedronken worden in onze bar. Naast de nodige drankjes kunnen ook tosti’s en slagersgehaktballen besteld worden. Het spreekt haast voor zich dat de sfeer bij TTV Reeuwijk altijd goed is.Onze accomodatie aan de Overtoom 8a heeft een dames- en herenkleedkamer. Beide kleedkamers zijn voorzien van heerlijk warme douches.

Contributies per jaar (per 2023)

Senioren recreant: € 110,00

Senioren competitie: € 145,00

NL80 INGB 0005 5033 30

Openingstijden zaal: dinsdag en donderdag      20.00-23.00 uur

De reguliere competitieteams spelen niet elke keer thuis. Dit is afhankelijk van de competitie-indeling.

           

%d bloggers liken dit: