Spelen en trainen bij TTVReeuwijk

Op dinsdagavonden is de zaal open (20.00 tot 22.00 uur) voor hen die willen trainen. TTVReeuwijk organiseert op een aantal dinsdagen per competitie speciale avonden waarop spelers uit onze hoogste teams de training verzorgen. Vooraf kun je specifiek optekenen wat je graag zou willen leren of zou willen verbeteren. Net die ene service of toch liever sidespin… het wordt je graag voorgedaan en geleerd. Tussentijds is er voor degene die dat willen nog een pauze.  De overige tafels worden recreatief gebruikt en blijven zelden leeg. Als je de sfeer wilt proeven, dan is dinsdag dé dag!

De donderdag (20.00 tot 23.00 uur) is de vaste competitieavond voor de thuis spelende teams van TTVReeuwijk. Doorgaans zijn er die avond 3 tot 4 tafels in gebruik voor de competitie. Een vijfde tafel kán vrij zijn, maar als dat niet het geval is….onze thuisteams kunnen best wat aanmoediging gebruiken.

Voor informatie over de vereniging:

Bettie Schouten
Telefoon 06-30814183
 E-mail: bettieschouten@gmail.com

Lidmaatschap en contributie

Tafeltennis in Reeuwijk: wij van de TTVR blijven er enthousiast over. Een leuke sport waar sportiviteit (van recreatie tot bloedfanatiek) en gezelligheid altijd hand in hand gaan. Met een ruime speelzaal, een gezellige bar, een clubblad en vooral: leden die de sport en de club een warm hart toedragen. Maak eens écht kennis met onze club en kom gewoon eens kijken.

En wil je graag eens meespelen? Dat kan natuurlijk ook. We hebben batjes liggen voor als je het gratis eens wilt proberen. Lid worden is eenvoudiger dan je denkt. Als je op een speelavond bij ons binnen bent is er altijd iemand van het bestuur benaderbaar. En natuurlijk kun je altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen met de secretaris van de vereniging.

Bar gezellig ! Tussen de wedstrijden door kan er wat gedronken worden in onze bar. Naast de nodige drankjes kunnen ook tosti’s en slagersgehaktballen besteld worden. Het spreekt haast voor zich dat de sfeer bij TTV Reeuwijk altijd goed is.Onze accomodatie aan de Overtoom 8a heeft een dames- en herenkleedkamer. Beide kleedkamers zijn voorzien van heerlijk warme douches.

Contributies per jaar

Senioren recreant: € 95,00

Senioren competitie: € 123,00

NL80 INGB 0005 5033 30

Openingstijden zaal:

dinsdag (trainingsdag)          20.00-22.00 uur

donderdag (competitie)         20.00-23.00 uur

vrijdag (competitie) *              20.00-23.00 uur

* de reguliere competitieteams spelen niet elke vrijdag thuis. Dit is afhankelijk van de competitie-indeling.