Beeld en media

Bettine Vriesekoop opende Fifty+ ViTT

Tafeltennisvereniging Reeuwijk heeft het Fifty+ViTT programma. De eerste les werd in 2018 verzorgd door voormalig Europees kampioene Bettine Vriesekoop. Inmiddels verzorgt TTV Reeuwijk de lessen helemaal zelf. 

Het Fifty+ViTT programma bestaat uit tien lessen waarin wordt gewerkt aan vitaliteit, conditie en sociale contacten. Samen met leeftijdsgenoten (55+’ers) wordt 10 gewerkt aan conditie en balvaardigheid. Komende vrijdagen om 15:00 uur worden de vervolglessen aangeboden. Een les bestaat uit een warming up van 30 minuten onder leiding van Ans Stolwijk, een gediplomeerde gymlerares en gespecialiseerd in het lesgeven aan 55+’ers. Daarna 15 minuten tafeltennistraining met aansluitend een pauze waarin we koffie/thee of een andere versnapering in onze barruimte gebruiken. Vervolgens is er de gelegenheid om te tafeltennissen en kunt u advies krijgen om uw tafeltennistechniek te verbeteren.
Natuurlijk kunt u ook zonder begeleiding van 15.00 uur tot 17.00 uur tafeltennissen als dat uw voorkeur heeft en gewoon voor de gezelligheid een balletje slaan.

Wil je komende weken alsnog meedoen?  (info@ttvreeuwijk.nl, 06 – 30 81 41 83).

Training door Jochem de Hoop van TT4YOU, kijk hier voor het filmpje.

Netpost, hét orgaan van TTV Reeuwijk

Het wel en wee van de vereniging tref je ongeveer 4x per jaar aan in ons verenigingsblad, de Netpost. Leuk om te lezen en een stukje schrijven hoef je niet uit de weg te gaan.  Kijk op  Netpost.

Paul was te gast bij André van Egdom (RTV Bodegraven). Het gesrprek ging over het wel en wee van TTV Reeuwijk.

Kijk en luister hier verder.
Mooi stukje op “In Boskoop“….Klik op deze link.

Mooi stukje op site van RTV Bodegravenvolg deze link.

TTV Reeuwijk op Facebook
Onze vereniging is nu ook op Facebook te vinden met een eigen pagina.  Dit medium zal vooral gebruikt worden als informeel, laagdrempelig middel met als kenmerk actualiteit en gezelligheid. 

Wil je wat kwijt of wil je reageren via Fb? Dat kan en is natuurlijk geen enkel probleem, maar bedenk daarbij wel de pagina onder strikt beheer staat van de webredactie zodat niet alle reacties zomaar geplaatst kunnen worden.

https://www.facebook.com/tttvreeuwijk

Interessante sites

Naast onze eigen altijd interessante website zijn er tal van andere leuke, wetenswaardige en interessante sites waar je als tafeltennisfanaat eens een kijkje kunt nemen. 

TTAPP

Tafeltennis.nu

Tafeltennis Primeur

Tafeltennis Nederland

NTTB-west

TableTennisMaster

Colofon

Redactie Netpost: Patrick van Vliet

e-mail:  pr.vanvliet@telfort.nl

Redactie Website: Paul Lenssinck

e-mail: webredactie.ttvrwk@gmail.com

%d bloggers liken dit: