Het ging wel eens beter in de competitie

Koploper Reeuwijk Duo 1 morst punten

Johan speelde samen met invaller Arnold thuis tegen het duo 1 van ISV uit Gouda. Uit was er met 3-2 gewonnen, dus dat beloofde wat. De koploper kon de verwachtingen niet inlossen. Johan verloor zijn eerste enkelpartij met minimaal verschil in de gamestanden. Arnold wist niet op stoom te komen en zag zijn twee enkelpartijen kansloos verloren gaan. Ook in de dubbel konden Johan en Arnold net geen vuist maken. De tweede enkelpartij van Johan leverde wel het punt op wat aan het slot van de competitie het kampioenschap kan betekenen. Reeuwijk Duo 1 – ISV 1: 1-4. Reeuwijk staat met 6 wedstrijden gespeeld nog altijd bovenaan in West duo 4G. Het team heeft met 18 punten 1 punt voorsprong op Alexandria ’66, dat één wedstrijd minder gespeeld heeft.

Reeuwijk 1 verliest bij Pingwins

Om aansluiting te houden op Pingwins stond Reeuwijk 1  voor de opgave te winnen van Pingwins 1. Hoewel de uitslag (8-2 verlies) anders doet vermoeden waren Jeroen, Marco en Dennis niet kansloos in Den Haag . Het eerste team van Reeuwijk kwam in de partijen in de buurt, maar kwam net te kort. Dennis en Jeroen wisten in spannende partijen nog wel twee punten toe te voegen aan het Reeuwijkse totaal, maar doordat ook de dubbel verloren ging, bleven de punten in Den Haag. Pingwins 1 – Reeuwijk 1: 8-2. Reeuwijk 1 staat laatste in West 2F met 18 punten uit 6 wedstrijden. De achterstand op Pingwins 1 en Tavero 8 bedraagt 7 punten.

Combat 1 wint van Reeuwijk 2

Dat het geen vrolijke week was voor TTV Reeuwijk bleek bij de laatste wedstrijd van deze week afgelopen vrijdag. In Bleiswijk namen André, Remco en invaller Dennis het op tegen Combat 1. De wedstrijden lieten een wisselend beeld zien waarbij vooral de twee verliespartijen in 5 games van André een zure smaak nagelaten hebben. Remco en Dennis waren in hun eerste twee partijen kansloos en ook in de dubbel kon Reeuwijk geen potten breken. Dennis en Remco wisten daarna nog wel de Reeuwijkse eer te redden, maar voor de wedstrijd kwam dit te laat. Combat 1 – Reeuwijk 2: 8-2. Reeuwijk 2 neemt in West 2B de laatste plaats in met 11 punten uit 6 wedstrijden, 3 punten minder dan Sassem 1.

Realitycheck voor Reeuwijk 3

In de eigen zaal aan de Overtoom 8a namen Bas, Michiel en Jaap Reeuwijk 3 het maandag op tegen Avanti 7 uit Hazerswoude-Dorp. Team 3, dat met regelmaat zijn punten binnenhaalt, werd door koploper Avanti met de neus op de feiten gedrukt. Voor Michiel en Jaap viel er geen eer te behalen. Alleen Bas wist 2 van zijn 3 partijen in winst om te zetten door zijn tegenstanders tijdig van een lastiger opslag te voorzien. In de dubbel bleef hij met Michiel goed bij, maar het team kwam te kort voor een overwinning. Reeuwijk 3-Avanti 7: 2-8. Reeuwijk 3 staat met 21 punten uit 6 wedstrijden op de voorlaatste plaats in West 4C. De verschillen met Flamingo’s en Vriendenschaar zijn echter klein, wat voor Reeuwijk met een veel lagere teamrating toch een knappe prestatie is.

ISV pakt Reeuwijk 4 in

Dave, Caroline en Arnold speelden in Gouda tegen ISV 1. De mannen uit Gouda waren op revanche uit na hun verliesbeurt in Reeuwijk eerder dit seizoen en gingen er volle bak tegen aan. Reeuwijk, dat in totaal 5 partijen in 5 games speelde en daarvan alleen via Dave aan het langste eind trok, stond al snel met 6-0 achter.  Reeuwijk kwam door Caroline nog wel terug tot 7-2, maar ging uiteindelijk met een geflatteerde 8-2 nederlaag naar huis. In West 5D staat Reeuwijk 4 op een 4e plaats. De achterstand op koploper ATTC  bedraagt 9 punten.

Reeuwijk 5 pakt 3 puntjes van koploper Kwiek 4

Dat Reeuwijk 5 het niet gemakkelijk zou krijgen tegen koploper Kwiek 4 was op voorhand al wel duidelijk. De Waddinxveners verkeren in puike vorm en kwam vol vertrouwen naar de Reeuwijkse Overtoom. Hun start was voortvarend door winstpartijen tegen Norbert en Dick. Maar na de partij van Theo B. en de gewonnen dubbel door  Theo en Dick was de stand weer in evenwicht. De daaropvolgende drie enkelpartijen gingen gemakkelijk verloren voor de Reeuwijkers. Dick bracht nog enige hoop in de Reeuwijkse harten door de 3-5 aan te tekenen, maar daarna besliste Kwiek de wedstrijd in haar voordeel. Reeuwijk 5 – Kwiek 4: 3-7. Reeuwijk 5 staat West 6C met 16 punten uit 6 wedstrijden 2 punten achter ATTC, dat 1 wedstrijd minder gespeeld heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: