Reeuwijk 2 trapt af

Denk je dat Duo 4 de seizoensopening voor zijn rekening neemt, verplaatst Reeuwijk 2 (regulier) zijn wedstrijd vrolijk naar de vrijdagavond daarvoor. Nou ja, het initiatief daartoe zal bij TOP vandaag gekomen zijn. Maar mocht TOP 3 gehoopt hebben hier voordeel uit te halen, dan kwamen ze bedrogen uit. Karin, Leendert-Jan, Martin en Gerard O. waren niet naar Haastrecht afgereisd om zich de kaas van het brood te laten eten. De eerste partijen werden om en om, maar behoorlijk in straight games, verdeeld. De dubbel, met Karin en Leendert-Jan, ging krap aan verloren, maar niet zonder strijd.

Leendert-Jan verloor nipt in 4 games de 5e partij, waardoor TOP 3 op voorsprong kwam. Maar daarna rechtte Reeuwijk de rug. Gerard trok in 5 games de stand gelijk, waarna de mannen de wedstrijd naar zich toe trokken en de eindstand op 3-7 bepaalden. Mooie winst voor Reeuwijk 2 en het spreekt voor zich dat zij de eerste lijstaanvoerder van dit seizoen zijn in West 4a.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: