André clubkampioen 2022

3 Dagen lang werd er fel gevochten om de titel bij TTV Reeuwijk. Wist Jako Borger de prijs te pakken bij de 4e en 5e klassers, bij de 2e en 3e klassers werd er tot op het laatst in de finales strijd geleverd. In de halve finales versloeg André zijn teamgenoot Dennis en kon Martin het net niet bolwerken tegen een ontketende Ard.

Zo konden André en Ard zich opmaken voor een mooie strijd. André, doorgewinterd finalist en ogenschijnlijk niet zenuwachtig te krijgen tegen finaledebutant Ard. En die wilde er wel een feestje van maken. Na verlies in de eerste game kwam hij na twee games verrassend op gelijke hoogte. Maar daarna kreeg André steeds meer grip op de wedstijd en kon hij de partij verdiend binnenslepen.

In de troostfinale stonden Dennis en Martin tegenover elkaar. Martin, die zijn ongeduld moest zien te bewaren tegen Dennis, die meester is in het geduldig schuiven. Net als de finale een mooie partij om te zien, waarbij Dennis uiteindelijk over de sterkste zenuwen beschikte en er met de 3e plaats vandoor ging.

Dennis (3e), André (1e en clubkampioen 2022) en Ard (2e)
Jako, winnaar van groep 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: