Duo 1 fier aan kop, regulier blijft wisselvallig

Reeuwijk duo 1

Duo 1 van TTV Reeuwijk, met Johan en Theo V, speelde in Rotterdam tegen Alexandria ’66 8. Riethoff startte als vanouds goed en liet zijn tegenstander geen kans. Theo ging met een zelfde uitslag ten onder. De revanche kwam direct daarna in de dubbelpartij, die door Theo en Johan zonder veel problemen werd gewonnen. Theo moest daarna in 5 zware games zijn meerdere erkennen in zijn Rotterdamse opponent. Met een 2-2 stand lag het Reeuwijkse lot in handen van Johan, die koel afrekende met zijn tegenstander en daardoor Reeuwijk duo 1 winnend liet afsluiten. Alexandria’66 8 – Reeuwijk duo 1: 2-3. In de duocompetitie van West 4G staat Reeuwijk bovenaan met 17 punten uit 5 wedstrijden.

Reeuwijk 1

Thuis tegen Papendrecht 6 had Reeuwijk 1 (regulier) een zware donderdagavond. Cees, Dennis en Marco speelden in hun vertrouwde opstelling, maar kregen tegen de Papendrechters geen poot aan de grond. Marco en Cees wisten elk nog wel een partij te winnen en ook de dubbel was voor het Reeuwijkse vlaggenschip. Maar de overige partijen gingen verloren, ook al had Papendrecht daar in twee partijen 5 games voor nodig. Reeuwijk 1 – Papendrecht 6: 3-7. In West 2F heeft Reeuwijk 1 16 punten uit 5 wedstrijden.

Reeuwijk 2

In de thuiswedstrijd tegen Phoenix 1 ging Reeuwijk 2 hard onderuit. De ploeg uit Delft had hoegenaamd geen kind aan Remco, Martin en Ard. Martin en Remco dwongen beiden nog een 5e game af in één van hun enkelpartijen, maar konden verder weinig inbrengen tegen het spel van Phoenix. Reeuwijk 2 – Phoenix 1: 0-10. Reeuwijk 2 verkeert in grote zorgen in West 2B met 9 punten uit 5 wedstrijden.

Reeuwijk 3

Op dinsdagavond speelde Reeuwijk 3 aan het Marsdiep in Alphen aan den Rijn tegen ATTC Evo Repro 5. Jaap opende de wedstrijd, maar verloor in 4 games. Bas trok de stand in 5 spannende games weer gelijk, waarna Michiel zichzelf overtrof door in 3 straight games de leiding bij Reeuwijk te bezorgen. In de dubbel gingen Jaap en Michiel echter onderuit en ook in hun daaropvolgende enkelpartijen konden ze geen potten breken. Bas zorgde met prima spel toch weer voor de aansluiting. Michiel verkocht zijn huid duur, maar verloor toch in drie games. Daarna zorgden Jaap en Bas alsnog voor een gelijk einduitslag. Waarbij de overwinning in wederom 5 games voor Bas zoet zal hebben gesmaakt. ATTC Repro Evo 5 – Reeuwijk 3: 5-5. Reeuwijk 3 staat in West 4C op een 4e plaats met 19 punten uit 5 wedstrijden.

Reeuwijk 4

Het vierde team van TTV Reeuwijk nam het thuis op tegen Kwiek 3 uit Waddinxveen. De gasten begonnen goed tegen Arnold, maar moesten aansluitend tegen Dave en Bettie het onderspit delven. Arnold en Dave verloren samen de dubbel, waarna Dave en Arnold winst en verlies afwisselden in hun volgende enkelpartij. Daarmee was de partij op 3-3 aangekomen, maar de resterende partijen zouden geen puntendeling opleveren. Dave won zijn derde partij, Bettie won haar tweede en derde partij, waarna Arnold zich naar zijn overwinning knokte. Reeuwijk 4 – Kwiek 3: 7-3. Reeuwijk 4 gaat in West 5D aan de leiding met 33 punten uit 5 wedstrijden.

Reeuwijk 5

In de opstelling Dick, Erik en Norbert speelde Reeuwijk 5 de uitwedstrijd tegen ATTC Evo Repro 7. De Alphenaren startten sterk door Norbert, in de vorige wedstrijd nog goed voor 3 gewonnen wedstrijden, weer met beide voeten op de grond te zetten. Dick pakte daarna zijn tegenstander met duidelijke cijfers in. De volgende 4 partijen, waaronder de dubbel, gingen verloren, waardoor ATTC al snel met 5-1 voor stond. Norbert won nog een partij, Dick zette zijn avondtotaal op 3, maar het was voor Reeuwijk 5 niet voldoende om ATTC van het lijf te houden. ATTC Evo Repro 7 – Reeuwijk 5:  6-4. In West 6C staat Reeuwijk 5 laatste met 13 uit 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: