De resultaten komen…

Reeuwijk Duo 1 bindt Vriendenschaar aan zegekar

Johan en Caroline, die haar tweede invalbeurt vervulde, speelden in Gouda tegen Vriendenschaar 6. Johan is deze competitie helemaal in zijn element en won zijn eerste partij in straight games. Spannend was het vooral in de eerste partij van Caroline. Zij opende sterk, maar kwam toch op 2-1 achter. Maar dan laat Caroline haar tanden zien en won de laatste games met twee maal 11-7. In de dubbelpartij bleek Vriendschaar geen weerstand meer te kunnen bieden aan het Reeuwijkse spel, waardoor Johan en Caroline in de wedstrijd een 0-3 voorsprong namen. In een zinderende gevecht verloor Caroline nipt in 5 games haar tweede partij. Johan maakte daarna de klus af door opnieuw met 3-0 uit te halen. Vriendenschaar 6 – Reeuwijk duo 1: 1-4. De Reeuwijkers gaan met 14 punten fier aan kop in West Duo 4G.

Reeuwijk 1 (regulier) onderuit tegen Overschie

Marco, Dennis en Jeroen hadden een zware avond tegen de Rotterdammers van Overschie 1. Hoewel de dubbel met Dennis en Broer een prooi voor Reeuwijk 1 was en het geduldige spel van Dennis nog een winstpartij opleverde, moesten alle andere partijen aan Overschie gelaten worden. Reeuwijk 1 – Overschie 1: 2-8. Reeuwijk 1 staat in West 2F nu, met 13 uit 4, 1 punt achter nummer voorlaatst, Taverzo 8.

Ondanks goede sfeer toch verlies voor Reeuwijk 2

Het tweede team van TTV Reeuwijk speelde een degradatiekraker tegen Sassem 1 uit Sassenheim. Beide laagvliegers maakten er een boeiende strijd van. Martin verloor zijn eerste partij in de 5e game, maar André van der Laan won zijn eerste partij juist op die wijze. Ard ging in zijn openingspartij in 3 games kansloos onderuit. Reeuwijk 2 wist vervolgens met Martin en André in 4 games de dubbel binnen te halen. André zette Reeuwijk op voorsprong, waarna Sassem in de volgende partijen de bordjes weer omdraaide. André bleek in vorm en trok de stand weer gelijk. Helaas konden Martin en Ard hieraan geen vervolg geven, waardoor Reeuwijk 2 met 4-6 van Sassem 1 verloor. Ard: “Het niveauverschil is te groot, maar we spélen weer na de lockdown, dus de sfeer is goed!” Reeuwijk 2 en Sassem1  delen de laatste plaats in West 2B met 9 uit 4.

Nipt thuis- en uitverlies voor Reeuwijk 3

In de eigen zaal aan de Reeuwijkse Overtoom speelde Reeuwijk 3 donderdagavond met Jaap,  Michiel en Bas tegen het Moordrechtse IJsselvogels 2. In deze inhaalwedstrijd bleken de twee teams aan elkaar gewaagd. Dat leek er de eerste partijen niet op, want IJsselvogels nam al snel een 1-4 voorsprong. Bas wist zijn eerste partij wel in winst om te zetten, maar kon samen met Michiel niet voor succes in de dubbel zorgen. Daarna sloeg de vonk over bij de Reeuwijkers en met twee maal winst in 5 games en een puike winstpartij van Michiel trok Reeuwijk 3 de stand gelijk. Eenmaal bekomen van dat geweld wist IJsselvogels de overwinning alsnog zeker te stellen. Reeuwijk 3 – IJsselvogels 2: 4-6.

Vrijdagavond speelde Reeuwijk 3 de uitwedstrijd tegen Vriendenschaar 6. Op voorhand nooit een makkelijke tegenstander en zal zeker niet als het de tweede wedstrijd in twee dagen is. Toch verweerden Michiel, Jaap en Bas zich uitstekend. De scores gingen om en om, maar uiteindelijk bleek de fitste ploeg uit Gouda te komen en de overwinning in eigen huis te houden. Vriendenschaar 6 – Reeuwijk 3: 6-4. Reeuwijk 4 staat met 14 uit 4 op de 4e plaats in West 4C.

Reeuwijk 4 neemt koppositie over 5e klasse

Thuis tegen Panta Rhei 1 uit Alphen aan den Rijn speelde Reeuwijk 4 een weergaloze wedstrijd. Dave, Caroline en Arnold wonnen al hun enkel partijen en lieten de Alphense ambtenaren geen enkele kans. Alleen de dubbelpartij, waarin Dave en Arnold elkaars partner waren, redde de Alphense eer. Reeuwijk 4 gaat met 26 punten uit 4 wedstrijden op dit moment aan kop in West 5D.

5 voor 5

Reeuwijk 5 speelde, met Gerard, Erik en Norbert, de uitwedstrijd tegen Vriendenschaar 8. Norbert bleek in bloedvorm te verkeren en won al zijn enkelpartijen, waarbij hij wel twee keer een 5e game nodig had. Gerard wist eveneens een partij in 5 games te winnen. Erik en Norbert wonnen samen de dubbelpartij. Doordat de overige partijen in Gouds voordeel beslist werden, werd de einduitslag op 5-5 bepaald. In West 6C neemt Reeuwijk 5 de onderste positie op de ranglijst in met 9 punten uit 4 wedstrijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: