Punten voor TTV Reeuwijk

Reeuwijk Duo 1 blijft winnen

Duo 1 speelde vandaag tegen NTTC 3. En net als Bettie Schouten vorige week leverde Caroline De Fouw een gedegen invalbeurt. Eén gewonnen, één verloren. De dubbel, samen met Johan Riethoff, werd ook gewonnen. En omdat Johan zijn twee eigen partijen ook probleemloos in winst omzette, wist Reeuwijk duo 1 NTTC 3 met 4-1 te verslaan. In West Duo 4G staat Reeuwijk Duo 1 na 3 wedstrijden 1e.

Reeuwijk 1 (regulier) en Reeuwijk 2 (regulier) gelijk op tegen Taverzo

Reeuwijk 1 en 2 speelden in Zoetermeer tegen het tafeltennisbolwerk Taverzo. Cees Voordouw pakte voortvarend de eerste game van de wedstrijd, maar verloor daarna toch afgetekend zijn eerste partij. De stand werd gelijkgetrokken door een sterk op treden van Jeroen Raaphorst, die in 3 games zijn 1e partij op zijn naam schreef. Dennis Cornelisse zette Reeuwijk eenvoudig op voorsprong. Taverzo 8 pakte daarna de dubbel tegen Dennis en Cees. Vanaf 3-3 ging het om en om, waarbij Jeroen de laatste partij moest winnen om een gelijkspel uit het vuur te slepen. In een ongemeen spannende partij wist hij de 5e game met minimaal verschil naar zich toe te trekken.  Taverzo 8-Reeuwijk 1 5-5.  Reeuwijk 1 staat na 3 wedstrijden 5e in West 2F.

Reeuwijk 2, met André van der Laan, Martin Verschuure en Remco van der Star keek al snel tegen een 3-0 achterstand aan in Zoetermeer. Tegen Taverzo 7 kwam de kentering in dubbelpartij, waar Martin en Remco in 4 games het eerste wedstrijdpunt pakten. Nadat Martin hevig strijdend ten onderging in 5 games stond een 5-2 achterstand op het bord. Remco besliste het duel van sterkste spelers die avond in zijn voordeel door in 5 games te winnen, waarna André en Martin elk in 3 games de stand gelijk trokken. Zo werden ook hier de punten gedeeld. En die eerste punten voor team 2 zijn van harte welkom! Reeuwijk 2 – Taverzo 7 5-5. Reeuwijk 2 staat na 3 wedstrijden 5e in West 2B

Flamingo’s te sterk voor Reeuwijk 3

In de tweede wedstrijd van het seizoen namen Bas Landweer, Michiel van Maaren en Jaap van Beekum de bats op tegen Flamingo’s 1. De Gouwenaren hadden na hun 10-0 verlies tegen IJsselvogels wat recht te zetten en dat merkte Reeuwijk 3. Bas en Michiel verloren hun eerste partij. Jaap wist Reeuwijk gedecideerd terug in de wedstrijd te brengen, maar kon samen met Michiel die lijn niet doortrekken in de dubbel. Voor Michiel en Jaap was het beste er af, zij kwamen niet meer tot winst. Bas wist zijn volgende partijen wel te winnen, maar Reeuwijk 3 – Flamingo’s 1 eindigde in 3-7.  Reeuwijk 3 staat na 2 wedstrijden 5e in West 4C

Geen kruid gewassen tegen Van der Heiden

In Aarlanderveen speelde Reeuwijk 4, met Arnold Baars, Ben van Zeijl en Dave van der Heiden, tegen Spinmill 1. De Aarlanderveners zullen wel eens een leukere avond beleefd hebben. Arnold en Ben wonnen elk 2 partijen en verloren elk een partij in 5 games. Strijd genoeg dus. De mannen uit Reeuwijk hadden meer moeite om elkaar te vinden in de dubbel, die ging verloren. Maar Reeuwijk 4 mag trots zijn op de ontketende Dave. Hij won 3 partijen afgetekend in 3 games. Geen kruid tegen gewassen.  Spinmill 1 – Reeuwijk 4 3-7. Na 3 wedstrijden staat Reeuwijk 4 op een 3e plaats in West 5D.

Reeuwijk 5 prooi voor Kwiek 5

Gerard van Vliet, Erik van Vliet en Dick Roel namen het thuis in Reeuwijk op tegen Kwiek 5 uit Waddinxveen. De gasten hadden weinig moeite met het laagste team van Reeuwijk, hoewel Gerard toch de eer hoog hield door twee partijen te winnen. Voor Dick en voor Erik viel er weinig roem te behalen. Reeuwijk 5 – Kwiek 5 2-8. In West 6C neemt Reeuwijk 5 de 5e plaats in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: