Duo succesvol, regulier in zwaar weer

Reeuwijk Duo 1 wint tweede wedstrijd

Met invaller Bettie in het team ontving Duo 1 donderdag Kwiek 2 uit Waddinxveen. Bettie won haar eerste partij in 4 games, waarna Johan aan de bak mocht. Al snel keek hij tegen een 0-2 achterstand aan, maar daarna herpakte hij zich en legde 3x een 11-9 game op tafel. In de dubbel bleken Johan en Bettie nog wat roestig, waardoor Kwiek die partij in 5 games wist te winnen. Voor Bettie was de pijp toen leeg. Haar partij ging in duidelijke cijfers in 3 games verloren. Johan wist alsnog Kwiek aan de zegekar te binden door zijn partij winnend af te sluiten. Prima prestatie van Johan en Bettie. Reeuwijk Duo 1 – Kwiek Duo 2  3-2.  Reeuwijk Duo 1 staat bovenaan  in de 4e  klasse G afdeling West.

Reeuwijk 1 (regulier) verliest in Gouda

Na het nipte verlies bij de competitiestart hoopte Reeuwijk 1 op een beter resultaat tegen Vriendenschaar 3. Voor Cees, Dennis  en Jeroen pakte het anders uit. Alleen Cees wist een enkelpartij te winnen en samen met Dennis pakte hij de dubbelpartij. Daarmee was de koek op en verloor Reeuwijk 1 met 8-2 van Vriendenschaar 3. De plaats op de ranglijst in de 2e klasse F. afdeling West is nog niet bekend, niet alle gespeelde wedstrijden in deze klasse zijn ingevuld.

Verliesbeurt voor Reeuwijk 2 bij Xerxes

Remco, Martin en Ard namen het in Rotterdam op tegen de mannen van Xerxes. Net als vorige week bleek deze tegenstander een te grote kluif voor de Reeuwijkers. Al wist Remco er op karakter nog wel een 5e game uit te peuteren in zijn eerste partij. Xerxes 2 – Reeuwijk 2  10-0. Reeuwijk 2 is hekkensluiter in de 2e klasse B, afdeling West.

Reeuwijk 5 geen top

Met Dick, Theo en debutant Erik in de opstelling nam Reeuwijk 5 het op tegen TOP 5. Het team uit Haastrecht had niet veel moeite met de Reeuwijkers, al wisten Dick en Theo nog wel elk een partij te winnen. Reeuwijk 5 – TOP 5 2-8. Reeuwijk 5 staat voorlaatste in de 6e klasse C, afdeling West.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: