Stormachtig weekje

Reeuwijk 2 dendert door

In de week waarin Dudley en Eunice de tafeltenniscompetitie lam legden, raasde Reeuwijk 2 door de openingwedstrjiden van het voorjaarsseizoen. Op vrijdag 11 februari werd TOP3 met 3-7 aan de kant gezet, op donderdag 17 februari ging ATTC EvoRepro 4 voor de bijl. Martin, Ard en Karin (voor de enkels) en Gerard O. (voor de dubbel) openden aan de eigen Reeuwijkse Overtoom verrassend eenvoudig. Daar zag het niet naar uit de eerste drie partijen. Martin won in 5 games, Karin verloor in 5 games en Ard worstelde zich in 4 games (waaronder een 18-16) langs zijn tegenstander. Martin en Gerard combineren prima in de dubbel en wonnen alsof ze al jaren samen speelden in 3 games. Karin moest dan toch nog weer een vervelende uitslag slikken, waarna het na 5 partijen 3-2 stond. Daarmee was het ook wel gedaan voor de Alphenaren. In de overige partijen bleken ze geen partij voor Reeuwijk 2. Daarmee won Reeuwijk 2 met 8-2 van ATTC EvoRepro 4 en staat het na 2 wedstrijden bovenaan in West 4a met 15 punten.

Reeuwijk duo 3 kansloos tegen Rijnsoever 6

Voor Ben en Arnold was de kennismaking met de duocompetitie een realitycheck. Beiden zijn de reguliere competitie gewend waarbij je “in de wedstrijd” kunt groeien. In de duo moet je er direct staan. De eerste twee enkelspelen gingen kansloos in 3 games verloren. De dubbel was dan ook direct bepalend voor het wedstrijdresultaat. Ben en Arnold lieten zien inmiddels op stoom te komen, maar daarmee hadden ze de partij nog niet binnen. Na al snel op 0-2 achterstand gekomen te zijn knokten zij zich knap terug tot 2-2. In de 5e game ging het alsnog mis. Ook de laatste twee partijen gingen verloren, al verkochten de Reeuwijkers hun huid duur. Reeuwijk duo 3 – Rijnsoever 6: 0-5. Reeuwijk duo 3 staat dan ook puntloos onderaan in West duo 5a.

Reeuwijk duo 4 te lief op Valentijnsdag

De mannen van Reeuwijk duo 4 gingen op 14 februari op bezoek in Haastrecht bij TOP. Daar wachtte TOP 3. Joop en Norbert ondergingen hun vuurdoop als duoteam en daar zullen ze nog wel eens ’s nachts wakker van worden. Aan hun inzet kan het, Joop en Norbert kennende, niet gelegen hebben. Met de 5-0 nederlaag is er nog volop groeimogelijkheid. Reeuwijk duo 4 staat puntloos onderaan in West duo 6f

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: