Mooie (eind) resultaten

Reeuwijk 1 dwingt handhaving af

De laatste wedstrijd van dit voorjaarsseizoen was op papier een zware. De mannen van Reeuwijk 1 moesten het thuis opnemen tegen kampioen Avanti 5. De Hazerswoudenaren werden met speels gemak kampioen in West 2A en als die lijn deze week zou worden doorgetrokken zou degradatie voor Reeuwijk 1 niet onmogelijk zijn. Avanti zette met twee invallers niet bepaald het sterkst team achter de tafel, terwijl Reeuwijk, met Marco, Dennis en André,  het mes tussen de tanden zette om toch handhaving af te dwingen. Denk overigens niet dat Avanti met twee invallers tandeloos is. Verre van dat. De eerste twee partijen werden door Marco en André in 5 close games gewonnen. De partijen daarna, waaronder de dubbel, kwamen wel relatief gemakkelijk voor Reeuwijk binnen in 3 games elk. Nou ja, Dennis moest één game afstaan en Marco verloor de partij in 5 games. Met een uitslag van 9-1 was de overwinning voor Reeuwijk op Avanti niet eens geflatteerd, al zal het Avanti weinig pijn hebben gedaan. Reeuwijk 1 eindigt in ieder geval in West 2A op een veilige 4e plaats met 51 punten uit 10 wedstrijden.

Reeuwijk Duo 2 naar plaats 2

Voor Bas en Johan eindigt de competitie eigenlijk te vroeg. Al enige weken zitten ze in een flow waarbij de éne naar de andere tegenstander gedesillusioneerd de zaal verlaat. PlayFair 4 ontving in Leimuiden deze week toch nog Reeuwijk 2. De wedstrijd was al 3 x verplaatst en van uitstel komt geen afstel (in dit geval). Johan begon steady door in 4 games zijn partij te winnen. Bas rekende in 3 games met zijn tegenstander af en ook de dubbel was een prooi voor Reeuwijk Duo 2. Bas morste vervolgens een partij door in de 5e game met 13-11 onderuit te gaan. Johan maakte het vervolgens helemaal af door in 3 games de eindstand te bepalen op 1-4. Daarmee eindigt Reeuwijk Duo 2 in West 4L op een verdiende 2e plaats met 30 punten uit 10 wedstrijden. Had het nou eens een paar wedstrijden eerder gaan draaien…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: