Najaarscompetitie ten einde

Reeuwijk 1 handhaaft zich in tweede klasse

De laatste wedstrijd van het seizoen speelden de mannen van Reeuwijk 1 thuis tegen DHC 4. Rots in de branding André van der Laan was minder in vorm deze avond. Hij verloor 2 partijen. Eén in drieën en één in 5 games. Hij revancheerde zich enigszins door ook nog in vijf games een partij winnend te besluiten. Dennis Cornelisse en Marco Broer wisten elk twee partijen te winnen en verloren er elk 1. Cornelisse en Van der Laan konden in de dubbel onvoldoende vuist maken om het DHC écht lastig te maken. De 5-5 einduitslag bleek voldoende te zijn voor handhaving omdat directe concurrent De Sprint onderuit ging tegen Dordrecht. Reeuwijk 1 eindigt in West 2E op de vierde plaats met 46 punten uit 10 wedstrijden.

Reeuwijk Duo 1 eindigt als tweede

Dave van der Heiden steeg afgelopen donderdag tegen De Treffers uit Roelofarendsveen boven zichzelf uit door in 3 games afgetekend zijn eerste partij te winnen en het in zijn tweede partij zijn tegenstander het vuur aan de schenen te leggen. Jeroen Raaphorst volgde het zelfde spoor. De dubbelpartij was winst voor de Reeuwijkers in 3 games met duidelijke cijfers. Reeuwijk duo 1 – De Treffers 2: 3-2. Door deze overwinning eindigt Reeuwijk duo 1 in West 3G op een prima tweede plaats achter De Treffers.

ATTC 3 geen partij voor Reeuwijk 2

De mannen van Reeuwijk 2, Gerard, Ard en vooral Martin, waren uitstekend op dreef tegen de Alphenaren van ATTC. Ard en Gerard moesten elk een partij aan de tegentander laten, zij het niet zonder slag of stoot. Maar alle andere partijen werden glansrijk gewonnen. Martin nam er 3 voor zijn rekening en blies samen met Gerard ook in de dubbel zijn tegenstander van tafel. Zo werd de einduitslag op 8-2 bepaald en dat was een prima seizoensafsluiter. Temeer daarmee ATTC voorbijgestreefd werd op de ranglijst en de Reeuwijkers zich in deze wedstrijd veilig speelden. Reeuwijk 2 eindigt in West 3E op plaats 4 met 53 uit 10.

Realitycheck zonder gevolgen voor Reeuwijk 3

Joop in het kwadraat en Norbert togen naar Sassenheim om daar de kampioen van West 5F te bestrijden. De Reeuwijkers stonden al snel weer met alle beentjes op de grond. De kampioen van dit seizoen sloeg onverbiddelijk toe door met 10-0 van Reeuwijk 3 te winnen. Team 3 gaf zich evenwel niet zonder slag of stoot gewonnen. Maar dat was een schrale troost aan het eind van de avond. Deze uitslag bleef verder zonder gevolgen, Reeuwijk 3 had zich al veilig gespeeld en kampioen konden ze ook niet meer worden. Al met al een gedegen seizoen voor Jaap, Joop, Joop en Norbert. In West 5F neemt Reeuwijk 3 uiteindelijk de 4e plaats in met 49 uit 10.

Seizoensafsluiter in mineur bij Reeuwijk 4

Onbedoeld omhoogvallen qua klasse betekent dat je veel moet bijleren. Die gelegenheid kregen de mannen van Reeuwijk 4 dan ook volop dit najaarseizoen. Dick, Gerard, Erik, Corné en Paul wisten niet wat ze meemaakten. Hoogvliegers waren de oudgedienden nou toch al niet echt en Corné kon als nieuweling ook het verschil niet maken. Al moet gesteld worden dat hij wel steeds beter gaat spelen. In Nieuwkoop was hij er niet bij, toen  Dick, Gerard en Paul het tegen TTVN opnamen. En hoewel Dick en Gerard games wisten te winnen, kwam het toch niet tot gewonnen partijen. Daarvoor was het niveauverschil toch te groot. TTVN Nieuwkoop 1 –  Reeuwijk 4: 10-0. Reeuwijk 4 eindigt als 5e in West 5E met 14 uit 8.

Ook Duo 2 ten onder

Johan en Bas hebben geknokt, hier en daar echt wel wat gewonnen, maar overall toch te veel verloren. Zo ook de laatst wedstrijd dit seizoen tegen De Treffers. Reeuwijk had zich, bij 5-0 winst, mogelijk nog veilig kunnen spelen. Maar het zat er niet in. Alleen Johan wist nog een game te pakken, maar daar hield het dan ook mee op. Bas realiseerde zich in de app al dat dit degradatie betekende. En toch… Duo 2 heeft zich kranig geweerd in West 3H. Het eindigt met 14 uit 10 toch onderaan.

Reeuwijk Duo 3 kampioen

Na een lange en spannende competitie is het TTV Reeuwijk duo 3 gelukt om kampioen West 5L te worden. Eén punt hadden Caroline de Fouw, Gerben Glas en Ben van Zeijl nog nodig om het kampioenschap in de najaarscompetitie binnen te halen… meer in het volgende bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: