Duo 3 is kampioen!

Na een lange en spannende competitie is het Caroline, Gerben en Ben gelukt om kampioen West 5L te worden.

Eén punt had Reeuwijk duo 3 nog nodig om het kampioenschap binnen te halen, nadat vorige week met 3-2 van Docas was gewonnen. Zowel Scylla als De Treffers stonden op 18 punten en konden dus bij 5-0 winst met Reeuwijk (23 punten) gelijk komen, mits Reeuwijk puntloos zou blijven in de laatste wedstrijd. Het onderling resultaat met Scylla was guntig voor Reeuwijk, maar duo 3 speelde haar laatste wedstrijd juist tegen De Treffers. Een 5-0 verlies zou ook einde titeldroom betekenen. Voor de Reeuwijkers was het dus zaak om dat ene broodnodige puntje te bemachtigen om het kampioenschap in West 5L veilig te stellen. Gerben ging aan zenuwen ten onder in 3 games. In haar eerste partij van deze avond won Caroline de eerste game. Daarna verloor ze er twee op rij. Zou het dan toch misgaan? Maar Caroline herpakte zich, pepte zich op en won onder aanmoediging van haar teamgenoten afgetekend game vier en vijf. Daarmee was het pleit beslecht en het kampioenschap binnen. Dat de overige partijen verloren gingen, ondanks de tomeloze inzet van Ben en Gerben, dat mocht de pret niet meer drukken. Duo 3 heeft er het hele seizoen hard voor gewerkt en is verdiend kampioen in West 5L.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: