Ouder-Kind-Toernooi TTV Reeuwijk

Na twee jaren van lock-downs en corona, kon weer het populaire Ouder-Kind-Toernooi gehouden worden. Het was vóór Corona al traditie geworden, de leden van TTV Reeuwijk spelen samen met één van hun zoon of dochter als dubbelpartner een toernooi. Organisator Dennis Cornelisse: “Het idee is om de jeugd enthousiast te maken voor onze tafeltennissport. Belangrijk aspect bij dit toernooi is dat meedoen en plezier hebben echt belangrijker zijn dan winnen”.

Uiteindelijk streden twaalf enthousiaste koppels verdeeld over twee poules. In poule 1 speelden Andre A met dochter Hilde,  Arnold met zoon Justin, Dennis met zoon Vincent, Nyke met zoon Fedde, Dick met leenzoon Alessio en  Mart met vader Johan. Poule 2 bestond uit Andre L met zoon Ruben, Remco en dochter Danique, Gerben vergezeld door dochter Emilia, Joppe stond Gerard V bij, Norbert met leenzoon Roan en tot besluit Laurent samen met leenvader Marco.

Alle koppels speelden vijf wedstrijden van 2 games. Na de poulefase werden de ranglijsten van de poules naast elkaar gelegd en speelden de koppels tegen de gelijk geklasseerden uit de andere poule.

Uiteindelijk gingen “vader en zoon” Marco en  Laurent Glas er met de hoogste eer vandoor, gevolgd door vader Arnold met zoon Justin Baars, Remco met dochter Danique van der Star en Dennis met zoon Vincent Cornelisse. Als beloning voor hun inzet kregen de kinderen een mooie tafeltennissleutelhanger en werd de dag afgesloten met de traditionele erwtensoep met broodje knakworst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: