Fifty+ViTT start weer !

Ook dit voorjaar gaan we weer van start met een nieuwe serie van tien Fifty-ViTT lessen.

De lessen beginnen om 15.15 uur in de gymzaal aan de Overtoom 8a te Reeuwijk. Eerst gaan we onze spieren in een half uurtje opwarmen. Daarna is er een kwartier om met batje en bal aan de gang te gaan. Na een pauze waarin we kunnen genieten van koffie en/of thee, starten we met tafeltennisoefeningen die we afstemmen op het niveau van de aanwezigen. Na de oefeningen kunnen ook onderlinge wedstrijden gespeeld worden. We stoppen om 17.00 uur.

Omdat er ’s avonds ook getafeltennist wordt, hoeven we geen tafels op te ruimen. Leden van TTVReeuwijk zijn altijd welkom om bij de lessen aanwezig te zijn, maar graag vooraf een mailtje aan Bas sturen, zodat de zaal maximaal gevuld is met zo’n 8 tot 12 spelers.

Zoals Fifty-ViTT misschien al doet vermoeden is de minimum leeftijd 50!

De data:

10, 17, 24 en 31 maart, 7, 14, 21 april, 12 en 19 mei, 2 juni

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: