Oliebollen in de vertraging

Normaal gesproken is het oliebollentoernooi wat de nieuwjaarsduik voor Scheveningen is. Traditie, dus een warm bad. Dan is Scheveningen een schril en koud contrast. Ruim 20 leden namen op dinsdag 1 maart deel aan dit toernooi en uiteraard lieten zij zich de oliebollen van Theo, voorafgaand aan de strijd, prima smaken.

Verdeeld over 5 tafels werd er volop gestreden in de meest wisselende en verrassende samenstellingen. De opzet van de avond was namelijk een dubbeltoernooi, maar dan elke ronde met wisselende partners. Om het nog eens makkelijk te maken had organisator Theo bedacht dat we de dan ook maar elke wedstrijd een andere telling moesten gebruiken. Tot 21 met 5 keer serveren, tot 11 met 2 keer serveren. best of 3, best of 5… noem maar op. Dat levert bij gewoontedieren die wij als tafeltennisers zijn telkens de nodige consternatie op, maar het verhoogt even zo goed de feestvreugde.

Bas, Joop en Arnold eindigde met alle drie met 14 punten bovenaan en gingen er met de prijzen vandoor. Al met al een geslaagd en ouderwets gezellig toernooi !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: