Twee verliesbeurten buiten de deur

Reeuwijk duo 2 loopt tegen nederlaag aan

In Lisse streden Johan Riethoff en Bas Landweer een verloren strijd tegen Reflex duo 4. Sterkhouder van vorig seizoen, Riethoff, kende een moeizame voorbereiding. Daardoor kwam hij ook tegen Reflex nauwelijks in zijn spel en ging hij in 3 games kansloos onderuit. Landweer was de tweede Reeuwijker die achter de tafel plaatsnam. In 5 games moest hij zich uiteindelijk gewonnen geven, maar het was een taaie strijd. De dubbelpartij verliep op soortelijke wijze. Reflex kreeg het in deze partijen niet cadeau. De twee aansluitende enkelpartijen bleken een minder moeilijke prooi voor de Lissenaren. Reeuwijk duo 2 verloor dan ook met 5-0 van Reflex duo 4. In West 4L staat Reeuwijk duo 2 na 2 wedstrijden onderaan met 1 punt.

Reeuwijk duo 3 nipt onderuit in Leimuiden

Ben van Zeijl en Gerben Glas pakten het bat op in Leimuiden tegen de dames van PlayFair duo 5. Van Zeijl zette Reeuwijk in 4 games op een 0-1 voorsprong, waarna PlayFair de wedstrijd weer in evenwicht bracht tegen Glas. De dubbelpartij leverde een mooie voorsprong op voor Van Zeijl en Glas, maar daarna trok PlayFair toch aan het langste eind. Beide enkelspelen gingen namelijk verloren, ondanks dat Van Zeijl er een zware strijd van maakte. PlayFair duo 5 – Reeuwijk duo 3: 3-2. Ondanks deze verliesbeurt staat Reeuwijk duo 3 in West 5I op een tweede plaats met 6 punten uit 3 wedstrijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: