Ondanks verlies toch lichtpuntjes

Reeuwijk 1 geeft sterke start geen vervolg en verlies van Dordrecht 2

De mannen van Reeuwijk 1 speelden thuis in de samenstelling André van der Laan, Dennis Cornelisse en Bas Landweer (invaller). Van der Laan en Landweer wonnen hun eerste partij, maar Cornelisse moest de punten aan Dordrecht laten in 4 games. De dubbel ging om en om, maar uiteindelijk trok Dordrecht aan het langste eind. Landweer had het zwaar in zijn tweede partij. Maar hij sleepte er een zwaar bevochten 5e game uit, die helaas dan weer verloren ging. Van der Laan wist zijn volgende partij te winnen. Helaas was daarmee de koek op bij de Reeuwijkers. Reeuwijk 1 – Dordrecht 2: 3-7. Reeuwijk 1 staat in West 2A op een 4e plaats met 12 punten uit 3 wedstrijden.

Invaller Bas belangrijk voor Reeuwijk 1

Reeuwijk Duo1 nipt onderuit in Aarlanderveen

De heren van Spinmill ontvingen donderdag Reeuwijk duo 1. Jeroen Raaphorst en Dave van der Heiden. Wat scheelde het weinig of Reeuwijk had de punten meegenomen. Raaphorst pakte zijn  beide enkelspelen. De dubbel ging ongelukkig verloren. Van der Heiden had het lastig in zijn eerste partij en verloor die dan ook in 3 games. Maar in zijn laatste partij had het zomaar een winstpunt voor hem én voor Reeuwijk kunnen zijn. Toch was het Spinmill dat in de beslissende 5e game aan het langste eind trok. Spinmill duo 1 – Reeuwijk duo 1: 3-2. Reeuwijk duo 1 staat momenteel op een 4e plaats in 3G met 6 punten uit 3 wedstrijden.