Sterke reeks Reeuwijk 1

Reeuwijk 1 topt in Haastrecht

Dennis Cornelisse, André van der Laan en Cees Voordouw troffen TOP 2 in Haastrecht. Winst tegen deze concurrent zou een mooie marge kunnen betekenen ten opzichte van de onderste twee plekken op de ranglijst. Voordouw en Cornelisse begonnen sterk door hun eerste partij in 3 strakke games te winnen. Van der Laan moest het daarna opnemen tegen de sterkste Haastrechter (Arjan Straver) en moest met minimaal verschil zijn meerdere erkennen. In de dubbel kreeg Cees gezelschap van de van een teenbreuk herstellende Marco Broer. Deze opstelling was bepaald geen verzwakking voor Reeuwijk 1 en TOP was in 3 afgemeten games kansloos tegen de Reeuwijkers. TOP’s topper Straver wist zijn partijen tegen Cees en Dennis te winnen, maar verder hadden de Haastrechters volstrekt niets in te brengen tegen Reeuwijk 1. TOP 2 – Reeuwijk 1: 3-7. Reeuwijk 1 staat in West 2A nu op een comfortabele 3e plaats met 34 punten uit 7 wedstrijden.

Reeuwijk duo 1 tobt in Haastrecht

Dave van der Heiden en Jeroen Raaphorst reisden af naar Haastrecht om TOP duo 2 het vuur aan de schenen te leggen. Dave begon sterk in 5 games zijn tweede zege van het seizoen bij te schrijven. Jeroen verloor zijn eerste enkelspel deze avond in 4 games. Het TOP-dubbel bleek een maat te groot voor de Reeuwijkers te zijn en zo kwam TOP duo 2 op 2-1. Jeroen liet in zijn tweede enkelspel zijn Haastrechtse tegenstander geen schijn van kans. Winst of verlies lag daarmee in handen van Dave. Hij was evenwel niet opgewassen tegen zijn tegenstander, waardoor TOP duo 2 – Reeuwijk duo 1 in 3-2 eindigde. Reeuwijk duo 1 staat in West 3G op een 5e plaats met 11 uit 6. Nummer 6 PlayFair heeft een wedstrijd minder gespeeld en staat op slechts 2 punten achterstand.

Combat 3 legt het af tegen Reeuwijk 2

Reeuwijk 2, met Karin Kruit, Ard Swarts en Leendert-Jan Hoogerbrugge legde deze week Combat 3 uit Bleiswijk over de knie. In geen tijd liep Reeuwijk 3 uit naar een 8-0 voorsprong. Meestens in 3 strakke games, pas op het eind begonnen de kracht wat weg te vloeien en wist Combat een game te pakken. Dat gaf de Bleiswijkse burger blijkbaar moed, want aansluitend wisten de Bleiswijkers toch nog terug te komen tot 8-2. Ard was de grote man met 3 gewonnen partijen. Reeuwijk 2 – Combat 3: 8-2. Reeuwijk 2 staat in West 4A bovenaan met 52 punten uit 7 wedstrijden. Vriendenschaar 5 volgt op 2 punten.

Reeuwijk 3 hard onderuit bij koploper

Dick Roel, Gerard van Vliet en Paul Lenssinck namen het maandagavond op tegen koploper ATTC EvoRepro 6. Zowel Gerard als Paul waren bepaald niet fit en dat kwam tot uiting in het spel. Toch wist Gerard deze avond het enige Reeuwijkse punt in de wacht te slepen. Voor Dick en Paul was het vaak dichtbij, maar net niet goed genoeg. ATTC EvoRepro 6 –  Reeuwijk 3: 9-1. Reeuwijk 3 staat in West 6A op de 4e plaats met 27 punten uit 7 wedstrijden.

Reeuwijk duo 2 wint van Rijnsoever 3

Johan Riethoff en Bas Landweer deden goede zaken thuis tegen de Katwijkers van Rijnsoever 3. Na de dubbel, die voor de Reeuwijkers verloren ging, keek Reeuwijk duo 2 nog tegen een 1-2 achterstand aan. Maar daarna wonnen Johan en Bas hun tweede enkelspel. Vooral voor Bas zal de beslissende pot zoet gesmaakt hebben, want hij had er 5 games voor nodig. Reeuwijk duo 2 – Rijnsoever duo 3: 3-2. Reeuwijk duo 2 staat in West 4L op een 4e plaats met 13 punten uit 6 wedstrijden.

Reeuwijk duo 3 pakt Scylla 5 in

Caroline de Fouw en Ben van Zeijl namen het in Leiden op tegen Scylla 5. De Leidenaren hebben nog twee inhaalduels te goed en waanden zich redelijk veilig tegen Reeuwijk 3. Maar Caroline had de slag te pakken en won haar twee enkelpartijen. Samen met Ben, die al zijn energie in de dubbel stopte, won zij ook de dubbel. Scylla had daar geen kansen. Ben gaf zijn enkelpartijen niet cadeau, maar kwam er niet aan te pas. Toch al met al een mooie 2-3 overwinning voor Reeuwijk duo 3, dat in West 5I op een 4e plaats staat met 15 punten uit 8 wedstrijden.

Reeuwijk duo 4 ten onder in Gouda

Joop ter Luun en Corné Verschuure speelden uit tegen Vriendenschaar duo 8. Geen gemakkelijke wedstrijd op voorhand, omdat Vriendenschaar samen met TOP duo 3 de dienst uit maakt in de poule van Reeuwijk duo 4. Joop begon goed met een zege in 3 games. Corné had het daarna zwaar en ging in 3 games onderuit. De dubbelpartij liet wisselende kansen zien voor beide teams. Vriendenschaar trok echter in 5 games aan het langste eind. Daarna was de pijp bij Corné en Joop leeg, beiden verloren in 3 games hun tweede partij. Vriendenschaar duo 8 – Reeuwijk duo 4: 4-1. Reeuwijk duo 4 staat in West 6F op een 4e plaats met 13 punten uit 6 wedstrijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: