Weer winst voor Reeuwijk 1

Lijfsbehoud binnen handbereik

Reeuwijk 1 speelde tegen nummer 2 in de competitie, Vriendenschaar 3. Voor de Reeuwijkers enerzijds kans om het gat met Vriendenschaar kleiner te maken, anderzijds vooral kans om lijfsbehoud dichtbij te brengen. Marco Broer, Dennis Cornelisse en Cees Voordouw speelden een prima wedstrijd tegen een gedegen en getalenteerd Vriendenschaar 3. De wedstrijd ging stroef van start doordat Cees en Marco hun eerste partij in duidelijke gamestanden verloren. Dat bleek voor Dennis extra motivatie om wat terug te doen. De dubbel bleek een prooi voor Cees en dubbelpartner André van der Laan , zodat de stand weer in evenwicht was. Marco verloor vervolgens zijn tweede partij, waarna Cees de stand in spannend gevecht weer gelijk trok. Daarna was het vooral Reeuwijk wat de klok sloeg en via overwinningen Marco, Cees en Dennis de eindstand bepaalde op 6-4 voor Reeuwijk 1. Het vlaggenschip van Reeuwijk staat nu 4e in West 2A met 40 punten uit 8 wedstrijden.

Reeuwijk Duo 1 pakt belangrijke punten

Jeroen Raaphorst en Dave van der Heiden speelden twee wedstrijden afgelopen week. Dinsdagavond uit in Noordwijk tegen TOV en donderdagavond thuis tegen PlayFair. Beide wedstrijden leverden een 3-2 overwinning op. Jeroen bleek ijzersterk en gelukkig voor de Reeuwijkers loopt de dubbel nu ook goed. Dave, die vorige week nog een overwinning pakte, moest deze week telkens nipt zijn meerdere erkennen tijdens spannende partijen. Duidelijk is wel dat zijn niveau omhoog gaat en dat het wachten is op het moment dat hij zich definitief kan meten met zijn tegenstanders in deze klasse. Reeuwijk Duo 1 staat nu 3e in West 3G met 17 punten uit 8 wedstrijden. Achtervolger TOV heeft 1 punt minder met 1 wedstrijd minder gespeeld.

Reeuwijk 3 schrijft 10 punten bij tegen Vriendenschaar 9

Voor de mannen van Reeuwijk 3 pakte een avond met hindernissen uit in 10 punten. Laten we er op houden dat de Goudse gastheren niet echt thuisgaven. Een aparte avond was het daarmee wel.

Reeuwijk 3 staat nu 4e met 37 punten uit 8 wedstrijden.

Reeuwijk Duo 2 raakt op stoom

In Woubrugge speelden Johan Riethoff en Bas Landweer tegen het eerste team  van het plaatselijke S’70. De eerste drie partijen gingen allemaal in 5 games, wat maar weer duidelijk maakt dat het geen gemakkelijke wedstrijd was. Johan moest in de openingspartij een nederlaag slikken, maar Bas bracht de teams weer naast elkaar. De dubbel was een uitputtingsslag waarin de Reeuwijkers het beste voor de laatste game bewaarden. Daarna leek de weerstand van de Woubrugse tegenstander gebroken. Bas maakte korte metten met zijn tegenstander en Johan kende in zijn laatste partij ook weinig problemen. Na deze 1-4 overwinning neemt Duo 2 in West 4L een 4e plaats in met 17 punten uit 7 wedstrijden.

Reeuwijk Duo 3 ruim wel

Caroline De Fouw en Ben van Zeijl speelden dinsdagavond thuis tegen ATTC duo 7. Caroline en Ben liepen soepeltjes uit naar een 3 – 0 voorsprong voordat de Alphenaren iets terug konden doen. Daarna was het Caroline die gedecideerd de eindstand bepaalde op 4-1. Reeuwijk Duo 3 staat in West 5i nu op een prachtige 2e plaats met 19 uit 9. Dat nummers 3, 4 en 5 op geringe afstand staan met 2 of 3 wedstrijden minder gespeeld mag voor nu de pret niet drukken.

Reeuwijk Duo 4 net niet

In Moerkapelle speelden Joop ter Luun en Norber Moret tegen de mannen van TZM duo 3. In de enkelpartijen gaven de twee teams elkaar niets toe. De dubbelpartij werd in 5 games een prooi voor TZM. De laatste partij zou de beslissende worden. Joop maakte er een gevecht van, maar verloor in 5 games. TZM duo 3 – Reeuwijk Duo 4: 3-2. Duo 4 staat in West 6F 5e met 15 punten uit 7 wedstrijden. DOING Duo 6 heeft eveneens 15 uit 7. Laat Reeuwijk Duo 4 – DOING Duo 6 nu net de allerlaatste partij van het seizoen zijn en mogelijk de partij die beslist over degraderen of handhaven in de 6e klasse.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: