Herstel voor Reeuwijk

Reeuwijk 1 te sterk voor SVN

Het Naaldwijkse SVN 2 kwam tafeltennissen in Reeuwijk. Daar trof de hekkensluiter een gemotiveerd Reeuwijk 1 aan. Cees beet het spits af, maar ging, ondanks alle goede voornemens, in 3 games onderuit. Daarna lieten André en Dennis zien hoe het wel moest. André won in 3 games en Dennis had er 4 nodig. Voor Cees ging het in de dubbel met André dan ook een stuk beter. In 3 games werd eenvoudig afgerekend met het duo van SVN.  André trok de lijn door, maar had daar toch wel 5 games voor nodig. SVN vond het tijd om wat terug te doen en won in 4 games van Cees en in 3 games van Cornelisse Dit was in beide partijen vertekend, dat had zomaar de andere kant op kunnen vallen. Daarmee stond het 4-3 voor Reeuwijk.  André, Cees en Cornelisse wonnen vervolgens elk hun laatste partij. Niet zonder moeite, maar daarmee smaakte de 7-3 overwinning des te beter. Reeuwijk 1 staat in West 2D op de 4e plaats, maar met 16 punten uit 3 wedstrijden slechts 2 punten achter koploper De Sprint 4.

Reeuwijk 2 gelijk tegen koploper Phoenix

Nadat Reeuwijk 2 vorige week een realitycheck had ondergaan na de hoopvolle seizoensstart, mocht het deze week de koploper uit Delft, Phoenix 2 ontvangen. Martin en Gerard O. verzorgden een voorsprong voor Reeuwijk, maar door een nipte verliespartij van Karin en een bloedstollend verlies in 5 games in de dubbel kwam Phoenix weer op gelijke hoogte. Karin en Martin zetten Reeuwijk vervolgens op 4-2. Doorpakken lukte vervolgens niet doordat Phoenix terugkwam tot 4-4. Gerard bracht Reeuwijk weer aan de leiding in 3 strakke games. Het lukte Martin vervolgens niet om de winst voor Reeuwijk over de streep te trekken. Maar de 5-5 puntendeling tegen -inmiddels koploper af- Phoenix 2 stemt toch tevreden. Reeuwijk 2 staat in West 3D op een 5e plaats met 15 punten uit 3 wedstrijden.

De Treffers te sterk voor Reeuwijk 3

In Roelofarendsveen speelden Jaap, Norbert en Joop L. tegen De Treffers 6. Jaap verloor zijn eerste partij, maar liet zijn tegenstander daar wel voor werken in 5 games. Norbert rekende vervolgens in 3 games wel af met zijn tegenstandster. Joop kwam in zijn partij niet echt in zijn ritme en ging kansloos ten onder in 3 games. Ook de dubbel was voor de gastheren, al wisten Norbert en Jaap de 1e game nog wel te winnen. Jaap won vervolgens zijn 2e en 3e partij, waarbij de laatste genoegdoening betekende voor zijn eerste partij, winst in de 5e game. Joop en Norbert konden geen vuist meer maken. De Treffers 6 – Reeuwijk 3: 7-3. Reeuwijk 3 staat in West 5F nu bovenaan het rechterrijtje met 13 punten uit 3 wedstrijden.

Roelofarendsveen Waterloo voor Reeuwijk 4

De Treffers bleek ook voor Reeuwijk 4 een te taaie tegenstander. Dick, Corné en Erik togen naar Roelofsarendsveen om tegen koploper De Treffers 7 aan te treden. Corné liet zich niet direct van de wijs brengen en won de eerste partij in 4 games. Dick Roel won ook zijn eerste partij, maar had daar 5 games voor nodig. Daarmee was voor de Reeuwijkers de koek wel op. 5e klasse is pittig en dan ook nog tegen de koploper, dat is niet niks. Wetende echter dat De Treffers ook al een 10-0 achter de naam had staan is 8-2 toch net even draaglijker. Reeuwijk 4 staat West 5E op de laatste plaats met 6 punten uit 3 wedstrijden.

Corné op dreef

Reeuwijk Duo 2 geen match voor Reflex

Het Lissense Reflex reisde af naar Reeuwijk om het op te nemen tegen Duo 2. Zonder Johan, maar met Dave als vervanger. Bas begon, maar kwam al snel tot de conclusie dat de Lissenaren een niveautje hoger waren. Afgetekend ging hij in 3 games onderuit. Dave nam zijn invalbeurt serieus, wist een 4e game af te dwingen, maar ging toch onderuit. Ook de dubbel ging op deze wijze verloren, waarna het Reeuwijkse verzet gebroken was. Beide 2e partijen gingen in 3 games verloren. Reeuwijk duo 2 – Reflex 1: 0-5. Reeuwijk duo 2 staat in West 3H op de laatste plaats met 2 punten uit 3 wedstrijden.

geen winst voor Bas

Reeuwijk duo 3 pakt de punten tegen Docos

Gerben en Caroline ontvingen het Leidse Docos 9. Binnen no time stond het 2-0 voor Reeuwijk, door afgetekende zeges in 3 games voor Gerben en Caroline. In de dubbel sloot Docos weer bij Reeuwijk aan door winst in 5 games. Gerben zag vervolgens de winst in zijn partij door zijn vingers glijden toen hij met 2-0 voor en op setpoint alsnog in het stof moest bijten. In 5 games onderuit dus. Caroline bleek evenwel niet zenuwachtig te krijgen. Zij gaf haar Leidse opponente dan ook werkelijk geen enkele kans en speelde hem van de tafel. 11-3, 11-7 en 11-2. Daarmee pakte Reeuwijk duo 3 met 3-2 de winst en staat in West 5L op plaats 2 met 7 punten uit 2 wedstrijden. Koploper ATTC 6 heeft 1 punt meer, maar ook 1 wedstrijd méér gespeeld.

Gerben en Caroline, duo 3 op winst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: