Eindelijk duo 1…

Thuis is geen uit…

Eerder dit seizoen in Reeuwijk won het eerste team van de plaatselijke tafeltennisvereniging nog met 6-4 van Taverzo 5. Maar uit in Zoetermeer was het een ander verhaal. Reeuwijk, dat het zonder André moest stellen, kreeg Martin mee als invaller. Martin, tot twee seizoenen terug nog lid van dit team, had het bijzonder zwaar in deze klasse en kwam dan ook niet tot winst. Dennis wist wel een partij te winnen en Cees kwam tot twee gewonnen partijen. Cees en Dennis samen wisten ook nog de dubbel te winnen, dus dat brengt Reeuwijk op 4 partijen deze wedstrijd. De conclusie daarbij is dat Taverzo er 6 won en daarmee de wedstrijd. Reeuwijk was niet kansloos, maar het viel gewoon vaak net verkeerd. Taverzo 5-Reeuwijk 1: 6-4. Reeuwijk 1 staat in West 2D op plaats 5 met 24 punten uit 6 wedstrijden.

Reeuwijk duo 1 breekt de ban

Er leek maar geen eind te komen aan de reeks 3-2 nederlagen van Reeuwijks duo vlaggenschip. Maar deze week was het anders. Twee wedstrijden stonden op het programma voor Jeroen en Dave en beide wedstrijden werden winnend afgesloten. Met 4-1 werd Reflex 2 uit Lisse verslagen en enkele dagen later moest TOV 2 er aan geloven. De Reeuwijkers wonnen met 3-2. En het is dat Jeroen zijn openingspartij tegen TOV er in de 5e game aan moest geven, anders hadden ze zich virtueel 1e in de poule mogen noemen. Maar inmiddels zijn alle wedstrijden deze ronde gespeeld en vindt Reeuwijk duo 1 zich op een mooie derde plaats terug met 2 punten achterstand op de koplopers.

overige teams volgen nog…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: