Reeuwijk 4 als enige in actie

Met de herfstvakantie was het overduidelijk stopweek in de competities. Reeuwijk 4 moch nog op inhaal bij Play Fair in Leimuiden. Dick, Erik en Corné hebben het geprobeerd, maar kwamen er nauwelijks aan te pas. Alleen Dick en Corné wisten elk een partij te winnen, daar waar Erik er zeker kansen had. Het mocht niet zo zijn. Play Fair 1 – Reeuwijk 4: 8-2. Reeuwijk 4 staat in West 5E op een laatste plaats met 15 uit 7.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: