Winst 1e teams

TTV Reeuwijk 1 wint van De Sprint

In Brielle mochten Cees, Marco en André proberen revanche te nemen voor de 3-7 thuisnederlaag eerder dit seizoen tegen De Sprint 1. Gezien de stand op de ranglijst zou een overwinning in ieder geval zeer welkom zijn voor de Reeuwijkers. Cees had het zwaar in zijn eerste partij, maar verkocht zijn huid duur. In 5 games ging hij ten onder. Marco en André lieten er in hun eerste enkelpartijen geen twijfel over bestaan dat Reeuwijk voor de punten kwam. Beide partijen werden in 3 straight games gewonnen. De daaropvolgende dubbelpartij (Marco en Cees) was spannend. De Reeuwijkers namen eerst een 2-0 voorsprong, maar gaven die even zo eenvoudig weer weg. Maar dat was stilte voor de storm. In de beslissende 5e game lieten zij de Briellenaren weinig kans en wonnen et 6-11. Cees pakte daarna direct door en zette Reeuwijk op 1-4 voorsprong door in 3 games zijn 2e partij te winnen. André ging vervolgens nipt ten onder in 3 games, maar een goede serie van de 3 Reeuwijkers leidde team 1 naar een 2-7 voorsprong. Marco kon er in de laatste partij nét geen 2-8 van maken, maar etaleerde zijn prima vorm door toch nog een game te pakken. De Sprint 1 – TTV Reeuwijk 1: 3-7. TTV Reeuwijk 1 staat in West 2D op plaats 5 met 31 punten uit 7 wedstrijden. Daarmee staat het team 4 punten achter De Sprint. Lijfsbehoud in de 2e klasse is nog mogelijk.

TTV Reeuwijk Duo 1 te sterk voor Rijnsoever 3

Jeroen en Dave speelden in Katwijk tegen Rijnsoever 3. Dave begon hoopvol en won de eerste game met 7-11. Daarna zat hij er met 11-8 en 11-9 erg dichtbij, maar lukte het net niet. In de 4e game was het verzet gebroken en was het eerste punt toch weer voor Rijnsoever. Jeroen herstelde de orde door in eveneens 4 games zijn 1e partij te winnen. De dubbel was vervolgens, ook al in 4 games, een relatief makkelijke prooi voor de Reeuwijkers. De wedstrijd werd binnengesleept door een gedecideerd in 3 games gewonnen partij van Jeroen. Nu bijna alle partijen in 4 games verliepen en alleen de voorlaatste dus in drieën ging, moest de laatste partij voor het evenwicht dan maar in 5 games. Aan die opdracht voldeed Dave prima, zij het dat de 5e game van dit heroÏsche gevecht voor de Katwijkers was. Rijnsoever 3 – TTV Reeuwijk duo 1: 2-3. Duo 1 staat in West 3G nu op de 4e plaats met 18 punten uit 7 wedstrijden. Daarmee staat Duo 1 slechts 3 punten achter de nummer 1.

Avanti 6 te sterk voor Reeuwijk 2

Gerard, Karin en Leendert-Jan reisden met 4e man Martin af naar Hazerswoude om het tegen koploper ATTC 6 op te nemen. Ons tweede team startte goed met een winstpartij van Gerard, eindigde sterk, maar in het tussendeel van de wedstrijd lieten ze het liggen. Niet dat team 2 kansloos was, zeker niet. Maar het viel voor Avanti toch telkens net de juiste kans op. Dus na de 0-1 kwam Avanti terug en liep uit tot 7-1. Daarna wisten Gerard en Karin nog een partij te winnen waardoor de eindstand op 7-3 in het voordeel van Avanti 6. In West 3E staat Reeuwijk 2 nu op een gedeelde 3e plaats met 38 punten uit 7 wedstrijden

Reeuwijk 3 rekent af met ATTC

Het illustere trio Jaap, Joop en Joop nam het op tegen het Alphense ATTC 6. Jaap opende eenvoudig met winst in 3 games. Joop en Joop moesten op gang komen en verloren daardoor hun 1e partijen. Jaap en Joop stelden orde op zaken in de dubbel, al hadden ze daar wel 5 zware games voor nodig. Daarna was ATTC echt van slag en liep Reeuwijk 3 uit tot 5-2 in bepaald niet eenvoudige partijen. Joop en Joop bleven daarna kansloos in hun laatste partijen. Maar Jaap bepaalde de eindstand zonder poespas in 3 games op 6-4. Reeuwijk 3 staat in West 5F keurig 3e met 38 punten uit 7 wedstrijden.

Reeuwijk 4 onderuit tegen ATTC

Corné, Gerard en Dick namen het thuis op tegen ATTC 7. Geen makkelijke tegenstander, maar dat geldt eerlijk gezegd voor alle tegenstanders in deze poel. Toch speelden de mannen zeer verdienstelijk. Dat Dick uitstekend in zijn vel zit is voor Reeuwijk 4 erg prettig. Hij wint twee partijen in 5 games en laat zien dat de sleet er nog niet op zit. Ook Gerard speelde een partij in 5 games, maar trok net aan het kortste eind. Corné pakt zijn games, maar had net zijn avond niet. Reeuwijk 4 – ATTC 7: 2-8. Reeuwijk 4 staat in 5 E nog altijd op de laatste plaats met 17 punten uit 8 wedstrijden.

Reeuwijk Duo 2 verliest geflatteerd met 4-1

In Aarlanderveen speelden Johan en Bas de uitwedstrijd tegen Spinmill 1. De einduitslag was 4-1, wat een uitgesproken nederlaag lijkt aan te duiden. Maar het was geflatteerd. De spelers zaten dicht bij elkaar. Johan won in vieren en verloor in vijven. Bas verloor 1 x nipt in 4 games en 1 x afgetekend in 3 games. Dat ook de dubbelpartij zonder kansen verloren ging zal de mannen pijn gedaan hebben. Maar toch, het zijn verliespartijen die je soms een keer kunt hebben. In West 3H staan Bas en Johan echter op de laatste plaats met 11 punten uit 7 wedstrijden. Ze zullen nog stevig aan de bak moeten om het vege lijf te redden.

Reeuwijk Duo 3

Gerben en Caroline ontvingen ATTC 6. Gerben speelde een puike 1e partij, maar verloor net in 5 games. Caroline had op haar beurt weinig moeite in haar eerste partij en won eenvoudig. De dubbel verdween in 5 games in de Reeuwijkse tas waarmee Duo 3 op een 2-1 voorsprong kwam. ATTC kwam daarna tegen Gerben op gelijke hoogte, maar het was Caroline die de wedstrijd voor Reeuwijk binnen wist te slepen door in 5 pittige games haar partij te winnen. Reeuwijk duo 3 – ATTC 6: 3-2. Reeuwijk duo 3 gaat in West 5 L met 20 uit 6 aan kop en deed met deze winst prima zaken ten opzichte van nummer 2 ATTC.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: