Eén onderuit, Duo er bovenop

TTV Reeuwijk 1 nipt onderuit

Thuis speelde Reeuwijk 1 tegen Dordrecht 2. Cees opende de wedstrijd met een zwaar bevochten overwinning in 5 games. André wist relatief probleemloos de tweede partij in Reeuwijks voordeel te beslissen. Dennis dolf in de daaropvolgende partij kansloos het onderspit waardoor de dubbelpartij begonnen werd met een 2-1 voorsprong. Cees en André wonnen deze dubbel eenvoudig. Toen André ook zijn tweede partij winnend afsloot en de stand 4-1 was, leek een mooie uitslag in het verschiet te liggen. Maar de gasten uit Dordrecht schakelden een tandje bij en bezorgden de hard werkende Reeuwijkers een lange avond met een anticlimax tot besluit. Reeuwijk 1 – Dordrecht 2: 4-6. TTV Reeuwijk staat in West 2D op plek 4 met 35 punten uit 8 wedstrijden.

Duo 1 duldt geen tegenspraak

Uit het verre Leimuiden kwam afgelopen donderdag Play Fair 3 op bezoek aan de Reeuwijkse Overtoom. Een bezoek dat de Leimuidenaren nog lang zal heugen. De Reeuwijkers waren namelijk in topvorm. Jeroen won met groot verschil in 3 games zijn eerste partij. Daarna was het de beurt aan Dave. In 5 zwaar bevochten games nam hij de winst mee en dat zal een bevrijding voor hem zijn geweest. Hoe vaak was het kwartje al niet de andere kant opgevallen. Het dubbelspel kwam in 4 games op Reeuwijkse naam. Jeroen had daarna totaal geen moeite in zijn tweede enkelspel en won opnieuw met groot verschil. Dat Dave “los” was bleek wel uit zijn winst in 4 games in de slotpartij. Reeuwijk duo 1 – Play Fair 3: 5-0. In West 3G staat Reeuwijk duo 1 nu met 1 punt achterstand 3e met 23 punten uit 8 wedstrijden. Met nog 2 speelrondes te gaan lijkt het schema voor gedeeld koploper Rijnsoever er net even gunstiger uit te zien, maar ook een tafeltennisbal is rond…

Reeuwijk 2, iets met vijven…

Met een einduitslag van 5-5 tegen  Relfex 2 uit Voorschoten zijn er geen verliezers, dus de titel is wat vreemd. Maar toch, kijken we naar Leendert-Jan, dan moeten we toch constateren dat het geluk niet aan zijn kant zat vanavond. Tot twee maal toe gaat hij in 5 games onderuit, waarbij vooral de eerste partij erg zuur was, 10-12 in de beslissende game. De winst in 3 games in zijn derde partij zal daarom zoet gesmaakt hebben. Gerard en Karin zaten wel aan de positieve kant van de score. Beiden wisten ze 2 partijen te winnen. Al met al betekent dit dat de dubbel het verschil maakt tussen winst of gelijk spelen. Karin en Martin gingen tot het gaatje, maar ook hier een zure afloop door 11-13 in de 5e game. En daarmee zal deze partij, die in 5-5 eindigde, toch ergens wat voelen als een verlies. Anderzijds, zoals Gerard al opmerkte: 5-5… het had net zo goed andersom kunnen zijn! Reeuwijk 2 staat in West 3E op plaats 4 met 43 punten uit 8 wedstrijden.

Goed resultaat in Aarlanderveen

Reeuwijk 3 mocht naar Aarlanderveen om daar tegen Spinmill 1 te spelen. Joop A., Jaap en Norbert stonden op het wedstrijformulier. Jaap opende het bal en won in 4 games. Het begin was makkelijk, maar daarna had Jaap toch zijn handen vol. Joop mocht als tweede aan de bak en rekende koeltjes met zijn tegenstander af. Norbert, wiens spelletje toch vaak lastig is voor de persoon aan de andere kant van het net, had geen geluk in die eerste partij. In 4 games ging hij ten onder. De dubbel was in 3 makkelijke games voor Jaap en Norbert, waarna Jaap nog eenvoudiger doorpakte in zijn tweede enkelspel. Norbert liet zijn Aarlanderveense tegenstander wegkomen met de winst, daar waar Joop dat bepaald niet van plan was. Ook voor Norbert zat er nog een winstpartij in tegen Spinmill, terwijl Jaap even een off-moment had en verloor. Joop zette de puntjes op de i, waardoor de wedstrijd Spinmill 1 – Reeuwijk 3 eindigde in 3-7. Reeuwijk 3 staat in West 5F op een nette 3e plaats met 45 punten uit 8 wedstrijden.

Reeuwijk Duo 2 maakt het spannend

Docos 4 kwam uit Leiden over om de strijd aan te gaan met Johan en Bas van Reeuwijk duo 2. Johan begon met een nipte nederlaag, al was het in 3 games. Alle ander partijen gingen in 5 games, dus spannend was het zeker. Maar Docos liep via Bas en de dubbel+partij uit naar 0-3. Bas en Johan wisten daarna de schade te beperken door terug te komen tot 2-3, maar een winst had misschien wel mogelijk gelijk geweest. Reeuwijk Duo 2 staat in West 3H op de laatste plaats met 13 uit 8.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: