Team 1 stroef, Duo 1 toont herstel

Reeuwijk 1 komt niet op gang
De tweede wedstrijd voor Reeuwijk 1 voerde Cees, André en Dennis naar Dordrecht. Het tweede team van Dordrecht was ook vorig seizoen een geduchte tegenstander en dat bleek ook nu niet anders te zijn. De Reeuwijkse gasten hadden nauwelijks kansen. Dennis en Cees wisten nog games te winnen, waar Dennis zelfs nog een partij in 5 games verloor. Maar daarmee was het wel gedaan. André had al helemaal zijn dag niet. Het seizoen begint wel vaker stroef voor Reeuwijk 1, maar het is te hopen dat de omslag snel komt. Dordrecht 2 – Reeuwijk 1: 10-0. Reeuwijk 1 staat in West 2D op de laatste plaats met 2 punten uit 2 wedstrijden.

Reeuwijk Duo 1 pakt eerste zege
Thuis tegen Nieuwkoop 1 kregen Dave en Jeroen hun eerste zege van 2023 net cadeau. Al startte Dave soepel met een verdiende winst in 3 games. Jeroen ondervond hoe taai Nieuwkoop kan zijn en ging in 3 afgetekende games onderuit. De dubbelpartij was geen gemakkelijke overwinning, maar wel een verdiende voor Reeuwijk. Met 2-1 op het bord kon Dave het beslissende punt behalen, maar al slaagde hij er wel een game te pakken tegen de sterkste Nieuwkoper, hij ging toch met 1-3 ten onder. Dan moest Jeroen het maar doen. In die missie slaagde hij door met 3-1 de laatste partij in Reeuwijks voordeel te beslissen. TTV Reeuwijk duo 1 – Nieuwkoop duo 1: 3-2. Reeuwijk staat in West 3J met vijf punten uit twee wedstrijden op een prima derde plaats.

Reeuwijk 2 deelt punten
Na de winstpartij van vorige week, met het uitvallen van Karin als zwart randje, stond deze week de wedstrijd in Voorschoten tegen Reflex 2op het programma. Teamsamenstelling Gerard, Leendert Jan en Ard. Nu had Gerard er vorige week twee verloren, waarvan één partij zijn rating niet ten goede kwam, dus hij was gebrand op een goed resultaat deze week. Daarin heeft hij dan ook niet teleurgesteld. 3x winst, in 3, 4 en in 5 games. Ard maakte er ook een degelijke partij van door 2 keer te winnen. Geen eenvoudige zeges, maar toch. Leendert Jan verkocht zijn huid duur, zat er vaak dichtbij, maar kon net niet doordrukken. De  dubbel ging tussendoor helaas ook verloren, zodat het bezoek aan Voorschoten onbeslist eindigde. Reflex Vs 2 – TTV Reeuwijk 2: 5-5. In West 4E neemt Reeuwijk 2 nog altijd de derde plaats in met 11 punten uit 2 wedstrijden.

Team 3 verslaat Smash KC 1
Jaap, Joop en Norbert ontvingen donderdag Smash KC 1. Tegen de Schoonhovenaren werd een puike partij op de tafel gelegd. Het zat alleen Norbert niet echt mee. Twee maal in vijf games ten onder gaan zegt genoeg. Joop daarentegen had geen geluk nodig, hij won er simpelweg drie en daar kan Jaap met twee gewonnen partijen net niet aan tippen. Toch, ook samen speelden Jaap en Joop een prima partij door de dubbel in Reeuwijks voordeel te besluiten. TTV Reeuwijk 3 – Smash KC 1: 6-4. Reeuwijk 3 staat in West 5D op plaats 4 met 6 uit 2.

Reeuwijk duo 2 herstelt zich tegen Rijnsoever 4
Werd er vorige week nog kansloos verloren (Bas pakte als enige een game…) deze week bood kans op herstel voor ons tweede duo team. Dan moest er wel even van het Katwijkse Rijnsoever gewonnen worden. En Katwijk thuis, altijd lastig… Maar Johan opende voortvarend en won eenvoudig in 4 games. Bas knokte er hard voor, maar ging net in 4 games onderuit. In de dubbel lieten de Reeuwijkers zien in ieder geval elkaar uitstekend te verstaan. In drie klinkende gamestanden kwam die partij op het digitale formulier voor Reeuwijk terecht. Johan stopte de wedstrijd vervolgens in de tas door onaantastbaar zijn tweede partij te winnen. Bas maakte het in alle drie zijn laatste games bijzonder spannend (9-11, 14-16 en 11-13), maar kon het niet in zijn voordeel laten kantelen. TTV Reeuwijk Duo 2 – Rijnsoever Duo 4: 3-2.  Duo 2 staat in West 3K nog wel onderaan, maar de concurrentie is binnen bereik.

Reeuwijk  duo 3, dubbeltje op zijn kant
Vriendenschaar duo 8 kwam op bezoek en trof daar Reeuwijk duo 3 in de vaste opstelling. Caroline won in vier games een partij en verloor in drie games haar tweede partij. Gerben verloor in drie games zijn eerste partij en won daarna in drie games zijn tweede pot. En dan hangt natuurlijk alles weer af van de dubbel… en die had echt alle kanten op kunnen vallen. Het kwam op een vijfde game nadat de teams elkaar in de eerste vier games weinig licht hadden gegund. 10-12 werd het uiteindelijk… Het had net zo makkelijk voor Reeuwijk kunnen zijn. TTV Reeuwijk Duo 3 – Vriendenschaar duo 8: 2-3. Reeuwijk Duo staat in West 4G met 2 uit 2 onderaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: