Wisselend bewolkt…

Dubbelspel brengt kentering
TTV Reeuwijk Duo 1 ontving het Katwijkse Rijnsoever duo 3 in de zaal aan de Overtoom. De Katwijkers begonnen voortvarend en wonnen in vijf games van Jeroen en in vier spannende games van Dave. Daar trokken de Reeuwijkers dan wel een streep. De dubbel, als zo vaak de beslissende partij, vormde in deze wedstrijd de hefboom die alles in Reeuwijks voordeel deed kantelen. Zeer gedecideerd wonnen Jeroen en Dave met 11-8, 11-5 en 13-11. Met de aansluiting in de partij op zak sleepte Jeroen de gelijkmakende beurt uit het vuur door in vier games, maar met minimaal verschil zijn tweede partij te winnen. Winst of verlies lag in handen van Dave. Die had goed gekeken naar de openingspartij van Jeroen. Tegen dezelfde tegenstander maakte Dave het ijskoud af in 11-3, 11-7 en 11-8. Winst dus voor TTV Reeuwijk duo 1 tegen Rijnsoever duo 3: 3-2. In West 3J voert Reeuwijk de subtop aan met 10 punten uit 4 wedstrijden.

Team 2 regulier deelt punten
Gerard O. Karin en Ard speelden in Sassenheim tegen Sassem 2. Een wedstrijd met vijf partijen in 5 games… dat moet wel weer een 5-5 gelijkspel opleveren toch? Daarin werden we niet teleurgesteld. De beide ploegen waren dan ook zeer aan elkaar gewaagd. Ard wist uiteindelijk 2 partijen winnend af te sluiten, Gerard en Karin elk één. De dubbel was ook in Reeuwijks voordeel, waardoor de partij geen winnaar of verliezer kende. Hoewel, plezier mag ook een winnaar genoemd worden en dat bracht deze wedstrijd volop. Sassem 2-Reeuwijk 2: 5-5. In West 4E staat Reeuwijk 2 nu op de voorlaatste plaats met 16 uit 3. En dat is één wedstrijd minder gespeeld dan de directe concrurentie.

Geflatteerde nederlaag Reeuwijk 3
Met een ijzersterke Jaap, een onvoorspelbare Norbert en een Joop L die zijn tegenstanders tot het uiterste drijft speelde Reeuwijk 3 thuis tegen ATTC 6. Deze spannende wedstrijd ging om en om, waarbij ATTC zich op enig moment toch een marge gaf. Niet zonder slag of stoot overigens, want het aantal verliesbeurten in vijf games was groot. Omdat Jaap er twee gewonnen had en Norbert er één stond het voorafgaand aan de laatste pot al gewonnen voor ATTC (3-6). Jaap haalde een zwaar bevochten winst in, uiteraard, 5 games. Daardoor de eindstand bepalend op 4-6. Het had net zo makkelijk andersom kunnen zijn. Reeuwijk 3 staat in West 5D op de laatste plaats met 11 punten uit drie wedstrijden.   

Klein verschil, groot verschil
Ja, Panta Rhei was sterker. En ja, de uitslag lijkt op een slachting. Maar dat zou scorebord-journalistiek zijn en daar bedient uw correspondent zich nooit van natuurlijk. Maar ondanks de 1-9 nederlaag, waarbij Corné niet voor het eerste de Reeuwijkse eer wist te redden, moet toch gezegd worden dat Dick en Ben zich niet zomaar lieten vangen. Ook in de dubbel lieten de Reeuwijkers zich van hun beste kant zien, maar tegen de Alphense ambtenaren was dit maal verder niets uit te richten. Reeuwijk 4 kan in West 6A samen met Docos volop omhoog kijken met 8 punten uit 3 wedstrijden.

Duo 2, het zat er niet in
Johan en Bas speelden dinsdagavond uit in Noordwijk tegen TOV 2. Het resultaat was geen onverdeeld genoegen. Duo 2 kreeg geen poot aan de grond. Pas na de dubbel kon er écht weerstand geboden worden wisten onze mannen een vijfde game af te dwingen in hun partijen. Maar dat liet onverlet dat TOV 2 met 5-0 won van Reeuwijk Duo 2. Reeuwijk staat in West 3K op de voorlaatste plaats met 7 uit 4. Dat is maar 1 punt achter Play Fair… Kortom, zo nu en dan een bui, maar zeker kans op zon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: