Reeuwijk 2 houdt eer hoog

Reeuwijk 1 hard onderuit in Alphen
Tegen koploper ATTC 2 hadden André, Marco en Cees weinig in te brengen. Met gamestanden die weinig aan duidelijkheid te wensen over lieten gingen de mannen de bietenbrug op. De laatste twee partijen van de wedstrijd bieden hoop op een beter eind van de competitie, zij gingen in beide in 5 zwaarbevochten games. Toch mocht die strijd niet baten. ATTC Evo Tech XL 2-TTV Reeuwijk 1: 10-0. Reeuwijk staat in West 2D nog altijd op de voorlaatste plaats met 18 punten uit 6 wedstrijden. Het zag concurrent voor lijfsbehoud Docos met 3 punten uitlopen naar 23 punten.

Reeuwijk 2 wint wel van ATTC 5
Leendert Jan en Martin hadden het op hun heupen in Alphen, beiden wisten zij twee partijen uit het vuur te slepen. Ook de dubbel wisten zij in een overwinning om te zetten. Voeg daar een vastberaden Karin aan toe en de overwinning is binnen. Er had voor haar meer in gezeten, maar haar tweede partij ging ternauwernood verloren in 5 pittige games. Maar al met al een prima uitslag voor de Reeuwijkers. ATTC Evo Tech XL 5-TTV Reeuwijk 2: 4-6. Reeuwijk 2 staat in West 4E op een veilige derde plaats met 34 punten uit 6 wedstrijden. Eén punt achter nummer twee Sassem 2.

Gerard redt de eer
Dick, Gerard en Paul mochten in Aarlanderveen proberen  zich te revancheren voor de thuisnederlaag tegen Spinmill 1. Zo dramatisch als de einduitslag doet vermoeden was het niet, maar eerlijk is eerlijk, de Reeuwijkers waren simpelweg niet goed genoeg. Eén uitzondering daargelaten…Gerard…Soms bijna door zijn hoeven zakkend, maar onverminderd fanatiek en enthousiast. Én scherp… daarmee pakte hij de sterkste Spinmiller in. Service kort over het netje, altijd spreidend en nooit opgevend. Spinmill 1-TTV Reeuwijk 4: 9-1. Reeuwijk 4 staat in West 6A onderaan met 11 uit 5.

Twee games voor Duo 2
Thuis namen Bas en Johan het op tegen koploper PlayFair 2 met hoop op een beter resultaat dan in de uitwedstrijd. Toen wist Bas een game te pakken, maar bleef Duo 2 daar toch op steken. Dit keer thuis waren de mannen gebrand op een beter resultaat. En het moet gezegd worden, Johan zorgde daarvoor. Twee games wist hij te scoren, verdeeld over twee partijen. Hoewel de score dus 100% beter was dan de vorige uitvoering, bleef Duo 2 toch met opnieuw een 0-5 nederlaag en een stevige kater achter. Reeuwijk Duo 2 staat in West 3K gedeeld laatste met Reflex. Beide teams hebben 9 punten uit 6 wedstrijden.

Pingwins ook in Reeuwijk te sterk voor Duo 3
In Den Haag gingen Gerben en Anita stevig onderuit, dus de hoop was gevestigd op de thuiswedstrijd. Met Caroline naast Gerben ging het beter, maar een overwinning in de wedstrijd zat er niet in. Caroline was dicht bij partijwinst, maar kon het in de 5e game niet bolwerken. Gerben daarentegen, komt er steeds beter in. Zijn tweede partij won in 5 games, zodat het verlies dit maal draaglijker was. Reeuwijk duo 3 – Pingwins 4: 1-4. Reeuwijk duo 3 staat in West 4G laatste met 4 punten uit 5 wedstrijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: