Punten voor Reeuwijk

Reeuwijk 1 speelt gelijk in Leiden
André opende met een partij in vijf games, die hij nipt verloor. Daarna bogen Dennis en Cees de stand om in Reeuwijks voordeel. In de dubbel viel het resultaat in vier games in Leids voordeel uit, waarna André en Cees in hun enkelspel geen weerwoord hadden op Docos. Met 4-2 voor Docos op de borden zag het er somber uit voor de Reeuwijkers. Maar een ijzersterke reeks van 3 partijen op rij maakte dat Reeuwijk met 4-5 aan de laatste partij begon. Dennis maakte er een spannende partij in 5 games van, maar kon de winst in de partij én in de wedstrijd niet over de streep trekken. Docos 3- Reeuwijk 1: 5-5. Reeuwijk 1 staat in West 2D op de vijfde plaats met 24 punten uit 8 wedstrijden.

Winst voor Reeuwijk duo 1 en virtuele aansluiting bij top
Reeuwijk Duo 1 speelde een uitstekende wedstrijd tegen concurrent PlayFair 3. Jeroen won twee partijen, Dave verloor zijn eerste partij in 5 games, maar revancheerde zich uitstekend in de dubbel en in zijn tweede enkelspel. PlayFair staat weliswaar 2 punten voor, maar heeft al wel twee wedstrijden meer gespeeld. Koploper Reflex staat 5 punten voor, maar heeft één wedstrijd meer gespeeld. Kortom, volop kansen nog voor Reeuwijk duo 1 om het seizoen uitstekend af te sluiten. Reeuwijk duo 1 – PlayFair 3: 4-1. Reeuwijk duo 1 staat derde in West 3J met 20 uit 7.

Reeuwijk 2 laat Avanti bijna ontsnappen
In Hazerswoude-Dorp is Avanti doorgaans onklopbaar. Maar Reeuwijk 2 is dit seizoen wederom in uitstekende doen. Gerard, Martin en Ard lieten er geen twijfel over bestaan dat ze goede zaken wilden doen. Binnen no-time stond het 1-6. En toen, zoals Gerard zei, was de focus een beetje weg. Avanti pakte de laatste drie punten en sloot de avond af met een 4-6 nederlaag tegen Reeuwijk 2. Reeuwijk 2 staat in West 4E op een veilige derde plaats met 1 punt achterstand op Sassem 2. Om koploper Avanti te bedreigen had er na 1-6 doorgepakt moeten worden. Maar wie weet wat nog mogelijk is.

De Treffers te sterk voor Reeuwijk 3
Jaap, Joop L.  en Norbert hadden het zwaar tegen De Treffers uit Roelofarendsveen. Alleen Joop wist nog een partij te winnen, voor het overige zat het er gewoon (net) niet in. Reeuwijk 3 – De Treffers 5: 1-9. Reeuwijk 3 staat in West 5D op de laatste plaats met 20 uit 6.

ATTC kent geen moeite met Reeuwijk 4
Gerard en Dick arriveerden getweeën in Alphen voor de wedstrijd tegen ATTC. Paul kwam later binnengevlogen. Geen ideale voorbereiding, maar de verwachtingen waren bij hem toch al niet hoog. Dat hij uiteindelijk wel steeds weer een stukje beter gaat spelen is prettig, maar een partij levert het hem nog niet op. Anders ligt dat bij Gerard, die de Reeuwijkse eer prima hoog houdt door twee partijen op zijn konto bij te schrijven. Dick was er vaak dichtbij, maar kon dit maal geen vuist maken.
ATTC 7 – Reeuwijk 4: 8-2. Reeuwijk 4 staat laatste met 13 uit 6.

Duo 2 doet goede zaken
Met Ard als invaller ontving Reeuwijk duo 2 PlayFair. Ard en Bas lieten zien in de enkelspelen uitstekend in vorm te zijn. 4 punten voor Reeuwijk. De dubbel brak juist, door minder ingespeeld zijn, op. Toch wisten Ard en Bas er een vijfde game uit te slepen samen, al bracht dat geen succes in de partij. Reeuwijk duo 2 – PlayFair 4: 4-1. Reeuwijk duo 2 staat op een keurige vierde plaats met 16 uit 8.

Kwiek geeft Reeuwijk duo 3 tafeltennisles
Voor Duo 3 is het verblijf in de 4e klasse nog geen onverdeeld succes. Dit maal liep het niet lekker tijdens het bezoek aan het Waddinxveense Kwiek. 5 maal een nederlaag in 3 games zegt helaas genoeg over de kansen voor dit team. Reeuwijk duo 3 staat onderaan met 5 punten uit 7 wedstrijden.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: