Diepe dalen hoge pieken

Reeuwijk 1 alleen in theorie nog voor tweede klasse te behouden
Cees, André en Dennis speelden thuis tegen directe concurrent DHC 3. Winst op de Delftenaren was noodzakelijk om het gat met de laatste plaats te vergroten en gelijktijdig in te kunnen lopen op DOCOS 3, dat tegen kampioenskandidaat Dordrecht 2 aan de bak moest. Maar na de dubbel stond het er al onheilspellend voor. De Reeuwijkers verloren alle drie hun eerste partij, waarbij alleen Dennis tot echte kansen kwam en er nog een vijfde game uitpeuterde. De dubbel bood kans op herstel en Cees en Dennis wonnen in 5 games het eerste Reeuwijkse punt van de avond. André begon zijn tweede partij goed, maar raakte na die gewonnen game de controle over de partij kwijt. Cees bracht Reeuwijk terug tot 2-4 door in vier games zijn tweede partij te winnen. Daarna kon geen van de Reeuwijkers nog een vuist maken en verloor Reeuwijk niet alleen de partij met 2-8 tegen DHC 4, maar eigenlijk ook het laatste sprankje hoop op een langer verblijf in de tweede klasse. Alleen als Reeuwijk de laatste wedstrijd wint van het sterke Rijnsoever met 10-0 én als DHC met 8-2 wint van Docos 3, alleen dan speelt Reeuwijk volgend seizoen wederom tweede klasse.  TTV Reeuwijk 1 staat in West 2D op de laatste plaats met 26 punten uit 9 wedstrijden.

Reeuwijk Duo 1 kan in theorie zeker nog kampioen worden
Dave en Jeroen deden goede zaken door met 2-3 uit te winnen bij Rijnsoever 3. Eerder deze week ging de wedstrijd thuis tegen koploper Reflex met dezelfde cijfers verloren. Dave had onvoldoende verweer dit keer en verloor zijn twee partijen. De dubbel, samen met Jeroen, werd dan weer wel gewonnen en ook al wist Jeroen tegen Reflex dan nog wel zijn tweede partij tot een goed einde te brengen, de wedstrijd was voor de koploper. Vrijdag ging het dan toch een stuk beter in Katwijk. Dave sleepte zijn eerste partij in vijf games voor de poorten van de hel vandaan, waarna Jeroen in eveneens vijf games zijn eerste partij door de vingers zag glippen. De dubbel was daarna prooi voor de Reeuwijkers. In klare cijfers werd Rijnsoever aan de kant gezet in vier games. Met dat voorbeeld in gedachten wist Jeroen ook zijn tweede partij binnen te halen in vier games. En hoewel Dave goed begon (14-12 en 8-11) moest hij daarna toch nog twee maal 11-8 dulden. Daarmee was de wedstrijd met 2-3 voor TTV Reeuwijk duo 1. Reeuwijk duo 1 staat in West 3J op de tweede plaats met 25 punten uit 9 wedstrijden. Reflex heeft 28 punten en speelt nog uit bij Rijnsoever. Reeuwijk speelt nog tegen rode lantaarndrager Treffers.

Reeuwijk 2 veegt Sassem van tafel
Thuis tegen de mannen uit Sassenheim lieten Martin, LJ en Gerard O tafeltennis er uit zien alsof het eenvoudig is. Akkoord, twee maal wisten de mannen van Sassem 2 nog tot 5 games te komen, maar eerlijk is eerlijk, de Reeuwijkers zijn geen moment in de problemen geweest. En met Karin erbij in de dubbel ging het eveneens crescendo. Reeuwijk 2 – Sassem 2: 10-0. Reeuwijk 2 staat in West 4Eop de tweede plaats met 56 uit 9. Dat is 5 punten achter op koploper Avanti 6. Avanti mag nog tegen Sassem, Reeuwijk neemt het nog op tegen Rijnsoever.

Reeuwijk 4 figurant op kampioensbal Panta Rhei
De ambtenaren uit Alphen aan den Rijn hadden nog maar 5 punten nodig om de titel in West 6A binnen te halen. En in de op één na laatste speelronde troffen ze in Reeuwijk 4 de ideale tegenstander om dat doel te halen. Gerard met het verrassende spelletje, Dick die niet helemaal in topvorm is en Paul die helemaal niet… nou ja, jullie snappen het wel. De mannen uit Reeuwijk kregen geen poot aan de grond en werden kansloos terzijde geschoven. Het is dat het gezellig was, maar anders… Panta Rhei 1 – Reeuwijk 4: 10-0. Reeuwijk 4 staat net niet bovenaan met 13 punten uit 7 wedstrijden.

Reeuwijk duo 2 niet helemaal tov
Johan en Bas ontvingen TOV 2 uit Noordwijkerhout. De gasten kunnen geen kampioen meer worden, maar staan toch mooi tweede, de gastheren staan bijna veilig voor degradatie. Al met al toch een pot met inzet. Voor Johan, toch vaak sterkhouder binnen dit team, zat het er vandaag niet in. Twee maal 1-3 verlies betekende geen fijne avond voor hem. Bas wist dan in ieder geval zijn eerste partij wél te winnen en Reeuwijk 2 een punt te bezorgen. De dubbel was spannend, maar bracht net niet het tweede punt. Maar, elk punt is welkom, het zal er aan het eind van het seizoen toch eens van afhangen… Reeuwijk duo 2 – TOV2: 1-4. Reeuwijk 2 staat in West 3K op de vierde plaats met 17 punten uit 9 wedstrijden. Vier punten méér dan PlayFair en Reflex. Duo 2 speelt de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Reflex en heeft dus alles in eigen hand. 2 punten is genoeg voor lijfsbehoud.

Combat te sterk voor Reeuwijk duo 3
Voor Caroline en Gerben heeft de start van paasvakantie er wel eens zonniger uitgezien. Het Bleiswijkse Combat kwam op bezoek en dat liet weinig heel van het reeds gedegradeerde Reeuwijk 3. Gerben wist nog een game te winnen, maar kon verder geen potten breken. Bij Caroline leek het vuur ook al gedoofd. Reeuwijk duo 3 – Combat 4: 0-5. Reeuwijk duo 3 staat in West 4G op de laatste plaats met 5 punten uit 8 wedstrijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: